Jag tar en match till från första omgången i Indien. Och här går jag emot underbarnet från Japan.

Robles (102) - Harimoto (69)

Robles hade en enkel grupp och vann den helt utan problem. Nu blir det en helt annan sak. Spanjoren har bott i några år i Tyskland nu och spelar i Bundesliga där han tillhör den lägre skaran men tar stadiga kliv uppåt och kommer närmare en nivå som åtminstone kan gå jämnt upp i ligan. Är en vänsterhänt som har bra träff på bollen, helt okej i serve-retur men framförallt en tung forehand som han försöker komma åt med så fort som möjligt.

Underbarnet Harimoto. Nu hela 14 år gammal.. spelare börjar läsa in hans spelstil och han tar inte lika mycket skalper som när han kom fram, men man kan väl inte räkna med att allt ska gå spikrakt uppåt hela tiden. Enormt bra i backhanddueller och söker det spelet hela tiden. Många långa servar och returnerar för att få igång duellerna.

Överlag så brukar spelstilar som Harimoto besitter ha svårare mot vänsterhänta då det inte blir samma spel som mot höger i backhanddiagonalen. Sen tycker jag helt klart att nivåskillnaden på dessa spelare inte speglar oddset. 2.75 är alldeles för högt. Jag kan sträcka mig till att Harimoto är väldigt knapp favorit. Kanske tom 50/50.

2.75 på Robles tar jag med 3/5 units på bet365 .

4-2 Robles?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip