Bayern München att leda i halvtid och vinna matchen spelas. 1/1 alltså.

2-1 i match ett och det ska naturligtvis väldigt mycket till för att Sevilla vänder på det här nu. Spanjorerna gjorde en okej insats förra veckan, men räckte inte riktigt till i slutändan. Väldigt jobbigt utgångsläge att komma till Allianz med kniven på strupen. På hemmaplan är Bayern en maktfaktor. Knappast okänt för någon, men en påminnelse skadar väl inte. Facit i gruppspelet:
3-0 Anderlecht
3-0 Celtic
3-1 PSG
5-0 mot Besiktas i slutspelet.

I ligan? Två kryss, resten segrar. Bra form på en hel del spelare och känslan är att tyskarna har en riktigt bra chans att gå hela vägen. Helt okej skadeläge: Neuer out fortsatt, vilket även Alaba och Vidal är. Tänkbart lag:

Ulreich,
Kimmich, Boateng, Hummels, Rafinha,
Martinez,
Ribery, Rodriguez, Alcantara, Müller
Lewandowski

Sevillas högstanivå är bra, men de agerar ojämnt och jag har inget större förtroende för deras försvarsspel. Nu vann de visserligen på Old Trafford, men annars har de en tendens att vara lite hemma"kära". Det krävs en maxprestation av Sevilla för att ens vara nära här, men min känsla är att de kommer bli lite uppkäkade. Tänkbart lag:

Rico,
Navas, Carrico, Lenglet, Escudero,
N´Zonzi, Banega
Sarabia, Vazquez, Correa
Muriel


Bayern har rutinen, klassen och hemmaplansfördelen. Min känsla är att de gör som de brukar på hemmaplan: Gasen i botten och full fart från början. 2-1 är ett mycket bra utgångsläge, men det är inte tillräckligt för att vara helt klart och riskera att bli avslaget. Så jag räknar med ett påslaget Bayern som drar nytta av ett Sevilla med defensiva brister.

Avgjort redan i paus och sedan defilering?


This is the stats tab
This is the post tip