Över 2,5 mål spelas när BK Häcken tar emot Mjällby.

Cupmatch och gruppfinal.

1 Mjällby 2 2 0 0 6-0 6
2 Häcken 2 2 0 0 5-1 6
3 Öster 2 0 0 2 0-4 0
4 Huddinge 2 0 0 2 1-7 0


Kryss räcker för Mjällby medan Häcken måste vinna. Väldigt passande scenario då vi vid varje given situation har ett lag som måste ösa - det är cupmatch och finns inget att spara på.

Och då har vi redan från början BK Häcken på ena sidan. Skulle man kunna kalla Gerhardssons gäng för Sveriges Arsenal? Något ligger det i det hela då man ofta spelar en trevlig fotboll men i slutändan faller på naivitet. Kryllar av offensiva hot i det där laget.

Anders Linderoths Mjällby är ett annorlunda Mjällby än det som inledde fjolårets säsong. Linderoth är en offensivt inlagd tränare och jag är rätt övertygad om att han vill implementera ett passningsorienterat kreativt spel till den här säsongen. Finns inte mycket annat att göra än att satsa ungt, vilket inte är fy skam då laget av tradition är bra på att lyfta upp talanger. Har tappat en del spelare både offensivt och defensivt, men som jag ser det kan man mycket väl hota Häcken framåt. Vad jag framför allt har mycket svårt att se är hur man ska kunna hålla tätt bakåt i 90 minuter.

Två offensivt lagda lag alltså. Tror det kan bli en mycket öppen matchbild då jag har oerhört svårt att se Mjällby enbart parkera bussen. Tar Häcken ledningen så lär man också fortsätta spela som vanligt för att avgöra matchen.

Kort sagt: överspelet känns mycket bra här. Spela pre eller vänta in odds över 1.70 live.

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip