Överspelet mellan Bournemouth-West Ham spelas.

Lagens tre senaste matcher:

Man United-Bournemouth 1-1
West Brom-Bournemouth 2-1
Bournemouth-Man City 0-2

West Ham-Chelsea 1-2
Watford-West Ham 1-1
West Ham-West Brom 2-2

Bournemouth fick med sig en viktig poäng på Old Trafford förra helgen men känns mer som det var Uniteds slarv och ineffektivitet snarare än Bournemouths försvarsspel som bärgade den poängen till laget från östkusten. Blev ändå en dyrköpt poäng då laget åkte på ett rött kort på mittfältaren Surman. Är således avstängd i den här matchen. Även backen Mings har blivit avstängd i 5 matcher efter tacklingen på Zlatan. Lagkapten och högerbacken Francis är tillbaka från skada och är ett frågetecken för startelvan. Även om han skulle vara tillbaka har han inte spelat många matcher på slutet och frågan är hur formen är på honom.

West Ham förlorade i måndags mot Chelsea med 2-1. Tufft att möta Chelsea med ett väldigt stabilt försvarsspel. Men trots det skapade West Ham farliga lägen och kunde till min besvikelse tröstmåla på övertid. Ser allt bättre ut i offensiven. Carroll är tillbaka och till den här matchen är Antonio tillgänglig efter avtjänat en avstängning. Deras senaste matcher har det blivit mycket mål i, både för West Ham själva men även motståndet har gjort flera mål. PÅ dom åtta senaste matcher har ö2.5 gått in sju av dom. 1-1 mot Watford är undantaget.

Bournemouth och överspelet har gått hand i hand dom flesta gångerna det här året och nu kommer ett West Ham som även dom brukar spela målglada matcher. Nu saknas även defensivspelare i Bournemouth och West Ham har tillbaka sina offensiva krafter.

Jag spelar Ö2.5 i matchen @1.725 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip