Hösten är här. Likaså är Champions League med en ny säsong. Idag drar gruppspelet igång för 16 av de 32 lagen som är kvar i turneringen.

Detta är två lag som i sina respektive ligor är rätt överlägsna. Mycket av deras säsonger går ut på Champions League. Det är i den här turneringen man vill visa framfötterna. Eftersom båda lagen får ha mycket boll i sina matcher på helgerna skapas det också väldigt många hörnor. Celtic fick 15 hörnor i helgen. Innan dess var det 12, 5, 11, 9.

PSG har en offensiv som är galen. Har sett delar av deras matcher i inledningen och det är rena hönsgården hos försvaret som ställs emot PSG. Har gjort 14 mål på de tre senaste matcherna. Eftersom man får det trycket så blir det som sagt en hel del hörnor under 90 minuter. Även om jag inte tycker man spelar ett spel som bör skapa hörnor, med boll på kanter och skicka in inlägg. Det är ett mer centralt spel som PSG spelar men trycket mot motståndarna gör att man får sina hörnor ändå. Det mest anmärkningsvärda i hörnstatistiken är att man släpper ganska många hörnor emot sig. Senast mot Metz på bortaplan fick Metz sex hörnor. Den andra bortamatchen man spelat den här säsongen var mot Guinkamp som fick med sig fyra hörnor.

Celtic Park kommer att koka ikväll när domaren blåser igång matchen. Min tanke är att när väl Celtic ställer om kommer det vara längs kanterna och således få med sig några hörnor. Därav blir mitt spel totala hörnor och inte bara till Paris fördel.

Jag spelar Ö9,5 hörnor @1.80 hos Bwin med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip