Speltips: Everton rak seger till 2.75 hos bet365 .
—-
En vecka fylld av FA-cup matcher sparkar igång under torsdagen när Crystal Palace välkomnar Everton till Selhurst Park.

Två lag med aningen dystra former ska slåss om avancemang i anrika FA-cupen, i en match där jag tror Everton har goda möjligheter att dra det längsta strået.

Everton har, efter sin fina period på fyra raka segrar, gått aningen tyngre den senaste tiden. Tre raka förluster i ligan, dock mot tufft motstånd i Tottenham, Manchester City och Wolves. Förlusterna mot Tottenham och City tycker jag trots det att man gör bra matcher. Mot Wolves kom man bara inte upp i nivå, men den förlusten drar jag inte jättestora växlar av.

Palace bröt sin vinstfria svit på åtta raka matcher när man besegrade Brentford med 3-1 senast. Vinsten fick dock en aningen bitter eftersmak då offensive stjärnan Michael Olise ådrog sig en skada och blir borta några veckor. Ett tungt slag för Palace då jag tycker Olise varit deras klart bästa spelare de senaste veckorna.

Jag tror Olises skada kommer slå rätt hårt på ett Palace som gått tungt överlag en längre tid.
Eberchi Eze finns fortfarande i offensiven, men han ser inte riktigt lika skarp ut som han brukar.
Segern mot Brentford tycker jag var mer på grund av Brentfords svaghet än att Palace var speciellt bra, bortsett från Olise.

Olises skada slår hårt på Crystal Palace

Hemmaplansfördelen ger såklart Palace en liten fördel, men det ska också sägas att man endast har tagit två segrar hemma på Selhurst Park den här säsongen.

Jag ser Everton som det bättre laget i grunden trots förlusten senast, speciellt när Crystal Palace saknar sin kanske bästa spelare för stunden.
För den som vill säkra upp en aning finns Everton att avancera till 1.75, vilket räknar in möjligheten till vinst i förlängning eller straffar. Jag tror dock Everton löser det redan under full tid och spelar Everton rak seger till 2.75 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip