Efter många om och men så klipper jag Everton -1,5 här, i dagens match hemma mot Sunderland. Det har varit lite frågetecken på Kevin Mirallas, James McCarthy och Romelu Lukaku men Koeman bekräftar nu att alla tre är redo att delta i dagens match.

Tabell:
7. Everton 25 11 8 6 40/27 41p W W W D W D
20. Sunderland 25 5 4 16 24/46 19p D L L D W L

Rullar på för Everton, laget leder formtabellen sett över 6 matcher med statistiken 4-2-0. Imponerande 15/4 målskillnad. På hemmaplan har laget senast besegrat Bournemouth med 6-3, City med 4-0 och Southampton med 3-0. Ganska imponerande siffror. Laget placerar sig som sagt på en 7:e plats, med förutsättningarna för att klättra.
Koeman bekräftar att Kevin Mirallas, James McCarthy och Romelu Lukaku är spelklara idag. Varit lite si o så om den frågan. Missar gör Calvert-Lewin, Bolaise och Besic.

Trodde på en uppryckning från Sunderland efter förrförra omgången då laget ställdes borta mot Crystal Palace där man vann med hela 0-4. Omgången direkt efter det förlorad Sunderland istället med 0-4, hemma mot Southampton. Tillbaka på förlorarspåret? 6/14 i målskillnad på senaste 6 bortamatcher och 5/6 förluster.

Sunderland saknar fortfarande en drös med spelare: Cattermole, McNair, Watmore, Kirchhoff, Anichebe och Pienaar. Rodwell och Pickford står inför ett late fit-test för att avgöra. Pickford som varit borta sedan Boxing Day. Centerförsvararen Papy Djilobodji sitter än av sin fyra matchers-avstängning, missar alltså.


Alltså ett Everton som är obesegrade i deras 8 senaste seriematcher tar emot ett Sunderland som har 5/6 bortaförluster på senare tid (9/12 förluster på hela säsongen).

SPEL. Jag spelar Everton -1.5 till 2.025 hos bet365 , med 1.5/5 units.

Twitter@HolmbergAke


This is the stats tab
This is the post tip