Båda lagen gör mål synas till 1.85 hos Ladbrokes.

Fjolårets möten:
Genoa - Atalanta 0-5
Atalanta - Genoa 3-0

Tabell:
12 Atalanta 15 5 5 5 21:19 +2 20p
16 Genoa 15 3 4 8 13:20 -7 13p

Genoa hemma:
0-2-5 8:15

Form:
F,V,O,V,V

Senaste match:
Hellas Verona - Genoa 0-1

Atalanta borta:
0-3-4 6:13

Form:
F,V,V,O,V

Senaste match:
Atalanta - Lyon 1-0

Genoa har ryckt upp sig rejält efter att Ballardini kommit in på tränarbänken. Det är fortfarande bara två poäng ner till SPAL som ligger under nedflyttningsstrecket, men formen är god i Genua-klubben som är obesegrade i de fyra senaste matcherna. Poängen behöver fortsätta, i synnerhet hemma på Lugi Ferraris där hemmafansen fortfarande väntar på säsongens första seger i Serie A.
Nu ställs man mot ett dubbelarbetande Atalanta som haft det svårt att komma upp i samma nivå som under fjolåret. Atalanta har gjort det strålande i Europa League och man är fortsatt starka och svårslagna på hemmagräs även i Serie A. På resande fot har laget däremot inte alls kommit upp i nivå - fortfarande vinstlösa i ligaspelet.

Genoa är på uppgång - tre segrar på de fyra senaste matcherna och faktum är att man vann senast på Lugi Ferraris men det var i Coppa Italia mot Crotone. Matchen innan fixade poäng i 1-1 matchen mot Roma. Trots att hemmalaget står som underdogs, så räknar vi med att värdarna går för seger här. Ett dubbelarbetande Atalanta har som sagt stora problem på bortaplan, trots att Atalanta hittat nät i nio av deras tio bortamatcher under säsongen.

Laguppställningar (whoscored) :

3-5-2 Genoa logo Genoa 3-4-2-1 Atalanta Atalanta logo

Taarabt Pandev
Laxalt Rigoni Veluso Bertolacci Rosi
Zukanovic Spolli Izzo
Perin

Out: Pellegri
Tveksam: Galabinov

Petagna
Gomez Ilicic
Spinazzola Cristante Freuler Hateboer
Masiello Caldara Toloi
Berisha

-

Viktiga poäng på spel och vi räknar med att båda lagen gå för seger. Genoa har bra form och lär vilja ta säsognens första trea framför sina hemmafans i Serie A. Atalanta är det bättre laget på pappret och tridenten längst fram - Gomez/Petagna/Ilicic besitter hög Serie A-klass och bör kunna såra hemmalaget.

I Atalatntas nio av tio bortamatcher har båda lagen gjort mål.

Tippar 1-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip