De spanska La Liga mästarna Real Madrid åker till Katalonien för att möta Girona, i det som är en måste vinst för att Real ska haka på rivalen Barcelona - och även formstarka Valencia, för den delen. Även om detta är deras första möte så ska Gironas spelstil passa Real Madrid alldeles utmärkt, där det kommer att skapas öppningar tidigt i matchen. Real Madrid vill också få detta överstökat eftersom Tottenham väntar på onsdag, den 1:a november, så här gäller det att ta kommandot direkt, göra mål och hålla undan. Detta ska Real Madrid också lyckas åstadkomma så därmed intressant med ett spel på en vinst i halvtid och fulltid.

Det är ingen överraskning att Girona befinner sig på den nedre halvan av tabellen. Det som dock är överraskande är att de har fyra stycken förluster på hemmaplan i rad nu. Senast i torsdags denna vecka hade de fruktansvärt svårt att göra mål mot Levante och släppte i stället in två mål. Försvaret har varit ostabilt i de senaste fem matcher och senast såg det bedrövligt ut. Girona är dock modiga och attackerar med många spelare framåt ständigt, vilket öppnar upp stora luckor att utnyttja för ligamästarna.

Efter fyra raka ligasegrar är Real Madrid på gång igen. De vilade alla spelare utom Nacho och Asensio i cupsegern borta mot Fuenlabrada som slutade 2-0. Denna säsong har Real Madrid faktiskt spelat bättre på bortaplan än på Santiago Bernabeu-stadion, där de oftast har kontrollerat matcherna bra med tidigare mål framåt. Detta ska de klara av mot nykomlingar Girona, där Real Madrid har världsspelare på samtliga positioner som är så mycket hetare än vem som helst i Gironas trupp.

I mitt tycke är detta en enkel promenad i parken för Real Madrid som ska köra över Girona direkt från start, för att sedan kontrollera matchen och vinna den enkelt. Detta ska de klara av minst två gånger på tre försök och därmed finner jag ett stort värde i att spela på Real Madrid halvtid/fulltid till 1.75 i odds hos Ladbrokes.

This is the stats tab
This is the post tip