En match som betyder mycket för båda lagen, men i två olika ändar. Huddersfield tar emot Liverpool på John Smith`s Stadium.

Tabell:
4. Liverpool 24 13 8 3 54/29 47p D W W W L
14. Huddersfield 24 6 6 12 19/41 24p D D D W W W

Två poäng ner till nedflyttningsplatserna för Huddersfield. Laget har droppat aningen efter flera sämre resultat. Nu har Huddersfield inte vunnit i ligan på de sex senaste omgångarna och det börjar brinna i knutarna.
Mittfältaren Danny Williams gick av skadad i FA-cupsmatchen mot Birmingham i lördags. Martin Cranie missar matchen, tillsammans med Jon Gorenc Stankovic och Elias Kachunga.

Huddersfield har inte haft något flyt med att få med sig ett bra resultat på hemmaplan i de senaste matcherna. Dock så fixar laget oftast ett mål, målat i 8/9 senaste hemmamatcher. Måste gå offensivt här för att ha en chans att skrälla mot topplaget (som vem helst kan vinna mot).

Liverpool tappade viktig mark i tabellen efter förlusten på Liberty Stadium mot Swansea (FT 1-0). Ena sekunden maler Pool sönder serieettan Manchester City, för att senare förlora mot Swansea i ligan plus uttåget ur FA-cupen mot West Bromwich. Liverpool är allt charmiga på sitt allra egna sätt!

Jordan Henderson fick speltid för första gången på över en månad i den senaste cupmatchen. Möjligt att han får speltid även här!
Måste-match för "The reds". Tottenham jagar med bara två poäng efter och hotar om att putta ner Liverpool från Champions League-platserna.
Vi har tidigare pratat om Liverpools försvar. Det läcker och det läcker. Har släppt in mål i de sex senaste tävlingsmatcherna, och 4/5 senaste bortamatcherna.
Ragnar Klavan och Adam Lallana missar, även Adam Bogdan och Nathaniel Clyne.

Press på båda lagen. Om Liverpool lyckas hitta det offensiva spelet så blir det fart, åt båda hållen. Målrikt för Liverpool betyder oftast att en eller två bollar rullar in bakåt också.
Tycker oddset ligger alldeles för högt.

SPEL: Både lagen gör mål till 2.10.
1.5/5 units hos Unibet

www.spreadsheet.se/holmbergake
Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip