Stoke att vinna borta mot Hull spelas. Skulle det bli oavgjort blir det pengarna tillbaka.

16 Hull 8 2 1 5 -12 7
18 Stoke 8 1 3 4 -9 6

Tre senaste matcherna:

Bournemouth-Hull 6-1
Hull-Chelsea 0-2
Liverpool-Hull 5-1

Stoke-Sunderland 2-0
Man United-Stoke 1-1
Stoke-West Brom 1-1

Hull kommer från en jobbig match i helgen där man förlorade med 6-1 borta mot Bournemouth. Efter den fina starten på säsongen har det gått lite tyngre för laget och med en väldigt tunn trupp och många skador ser läget jobbigt ut för Hull. Tre raka förluster och har släppt in 13 mål på dessa tre. Hull har tagit 1 poäng av 18 möjliga i Premier League på dom senaste 6 matcherna. Man har faktiskt redan mött Stoke, då var det cupen, matchen slutade 2-1 till Hull. Då var självförtroendet på botten i Stoke, men borde ändå vunnit sett till chanserna lagen hade.

Stoke ser bättre ut efter bedrövliga starten. Spelade bra mot Sunderland och vann rättvist sin första match den här säsongen. Känns som man är pågång och självförtroendet börjar komma tillbaka. Som jag skrev förra lördagen när man mötte Sunderland så har man ett bra lag som jag gillar starkt. Anfallet håller bra klass och målproduktionen börjar att komma igång i Stoke.

Nu har oddset dock sänkts en aning men tycker fortfarande det finns spelvärde över 1.65. Ett lag som började dåligt ser bättre ut och är enligt mig minst en klass bättre än Hull. Hull är på god väg ner i botten och självförtroendet är stukat. Känns väldigt lägligt att spela Stoke i den här matchen.

Jag spelar Stoke 0.0 @1.825 hos bet365 med 6/7u



This is the stats tab
This is the post tip