Detta, lite för tillfället tråkiga, Manchester United som inte riktigt spelar med någon glöd. Den har laget tappat någonstans på vägen. Åkte ur Champions League och vår käre Zlatan försvann Snabbare än en avlöning till Nordamerika! Tar på lördagen emot Swansea på Old Trafford. Tror inte på något sprakande tillställning.

Tabell:
2. Manchester United 30 20 5 5 58/23 65p L D L W W W
14. Swansea 30 8 7 15 26/42 31p W D W L W D

Mourinho är alltid Mourinho och han lyckas alltid få kritik mot sig själv, oavsett hur bra han presterar. Sådan här han och kommer alltid va.
Faktum är att portugisen har rätt bra resultat med sitt Manchester United. Endast förlorat fem matcher denna säsong. Sedan så räcker ju så klart inte det när serieettan Manchester City presterar som de gör men men...
Mourinho lyckas bara förlora fel match. Precis som Sevilla hemma i Champions League, och då brister det för Mourinho när kritiken kommer.
På Old Trafford är det just City som är det enda laget som har besegrat United.
Sju mål insläppta på 15 matcher. Bäst av alla i hela ligan (City har 10).
Tror laget kan fortsätta på det spåret här hemma mot Swansea.
Blind och Romero sakas med största säkerhet här. Young och Herrera ska vara påväg tillbaka, tveksamt med en startplats dock. Rojo och Jones är tillbaka.

Carlos Carvalhal har fått ordning på sitt Swansea. Började säsongen katastrofalt med tre vinster på de 20 inledande omgångarna.
Nu endast en förlust på de åtta senaste omgångarna.
Har väl inte riktigt någon som bär laget målmässigt. Jordan Ayew har hittat prickskyttet och står nu på sex mål. Abraham på fyra.
Problemet i denna match är att Jordan Ayew är avstängd, andra matchen av tre.
Annars missar också Renato Sanches, Wilfried Bony, Leroy Fer och Angel Rangel. Offensiv kraft de tre förstnämnda.
Spelade senast en mindre tillfredsställande match mot Huddersfield (FT 0-0).

Njae, Swansea för få det tufft mot ett kompakt United på Old Trafford. United är inte så explosiva just nu och kontrollerar hellre matchen totalt. Långsamt och varsamt, men säkert.

United och U2.5 lockar till runt 3x pengarna.

SPEL: Manchester United to win to nil till 1.79
Hos Unibet - 1.5/5 units

www.spreadsheet.se/holmbergake
Twitter@Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip