X i Östersund-Malmö spelas i lördagens cupsemi.

Det är inte ofta jag rekat kryss här på sajten, men ikväll är det dags. Tror det blir en väldigt tuff och tät match mellan Östersund och Malmö FF i lördagens cupsemi. Motsvarande match i september slutade 2-2. När lagen möttes i Malmö blev det 2-1 till skåningarna, sedan Rakip avgjort i 95:e minuten. Så det har varit jämnt när lagen drabbat samman senaste året.

Och nu är det semifinal. Prestige, titel - och för ÖFK:s del Europaspel - ligger i potten. Så det är en väldigt viktig match. Kan tänka mig att det påverkar bägge lagens vilja att attackera och ta risker vid ett eventuellt kryssläge i mitten av andra halvlek.

MFF saknar Lewicki, vilket hade kunnat öppna upp för den oduglige Innocent som central mittfältare. I stället verkar det som att MP byer spelsystem och testar en 5-3-2-variant där Eric Larsson tar högerflanken i stället för skadade Vindheim.

Tänkbart lag.

Johan Dahlin -
Eric Larsson, Lasse Nielsen, Rasmus Bengtsson, Behrang Safari, Egzon Binaku -
Arnor Traustason, Fouad Bachirou, Sören Rieks -
Alexander Jeremejeff, Carlos Strandberg.

Bra skadeläge för Östersund som torde ha det mesta tillgängligt.

Ett infekterat möte mellan två av Sveriges bästa lag. Malmö FF vill vara storebror gentemot alla övriga lag medan ÖFK är uppstickaren som de flesta gillar. Två bra lag som jag har svårt att skilja åt. Med tanke på att det rör sig om en utslagsmatch kan jag mycket väl se det här landa i ett kryss och jag knäpper av ett spel till trevligt odds.


This is the stats tab
This is the post tip