Speltips: BLGM till 1.67 hos X3000 .
—-
Tottenham och Burnley står för kvällsunderhållningen under fredagen i FA-cupen.

Tottenham ska försöka påbörja en kortare period utan storstjärnan Heung Min-Son som rest till asiatiska mästerskapen, men även Sarr och Bissouma som åkt till de afrikanska mästerskapen.
Tre tunga tapp för Spurs i vad jag tror kan bli en lite tuffare period. Men cup-fotboll är alltid cup-fotboll, och där vet vi att allt kan hända.

Man ställs mot ett Burnley som kommer med två raka nederlag i ryggen mot Liverpool och Aston Villa. Tuffa motstånd såklart, och mot Villa senast var man ytterst nära att få med sig en poäng vilket man nästan hade förtjänat.

Jag tycker Burnley stundtals ser rätt okej. I vissa matcher får man inte alls till det, men matcherna man faktiskt får till det i tycker jag duggar aningen tätare och tätare ju längre säsongen går.
Man har även fått lite fart på en del offensiva spelare som jag tycker ser spännande ut, speciellt Amdouni och Lyle Foster.

En FA-cup match har alltid sin egna lilla karaktär, men i och med de tapp Spurs åkt på tror jag vi kan få se en ganska svängig historia.
Sarr och Bissouma är viktiga för Spurs defensiv på centralt mittfält och utan dem tror jag Burnley har goda chanser att såra.
Lägg därtill att båda startande mittbackarna Romero och Van de Ven är skadade för Spurs, vilket innebär att den defensiva kvartetten centralt i banan är helt borta.

Offensivt finns det fortfarande kvalité i Tottenham med Kulusevski och Richarlison. Vi får se vad Postecoglou väljer att ställa upp med för lag, men jag räknar med en stark offensiv trio/kvartett.

Spurs tappar viktiga spelare

Spurs lär föra matchen och på hemmaplan ska man lyckas göra mål på Burnley 9/10 gånger.
Jag tror dock även Burnley har goda möjligheter till att göra mål sett till manfallet i Spurs defensiva lagdelar.

Vi tror på mål för båda lagen och spelar BLGM till 1.67 hos X300!
This is the stats tab
This is the post tip