Blir ett överspel för mig i lördagens Premier League. Ö2,5 mål i Watford-Bournemouth.

Hemmalaget har släppt in åtta mål i de senaste två matcherna.
0-3 mot Arsenal
0-5 mot Liverpool.

Noll poäng i de två matcherna är inte mycket att säga om - försvarsspelet däremot. Stundtals helt bedrövligt. Nollan i kolumnen för gjorda mål är dock inte helt rättvisande då de skapade en del framåt i bägge matcherna - framför allt mot Arsenal. Har ju en okej offensiv med Doucoure, Richarlison (även om hans hysteriska form dalat), Deeney m.fl.

Ställs nu mot Bournemouth, som stoltserar med minst antal hållna nollor i PL (de delar sistaplatsen med Stoke). Båda lagen har gjort mål i sju av de senaste åtta PL-matcherna för Bournemouth. Howe är en tränare som i grunden är rätt offensivt lagd, så tror inte han parkerar bussen här. I vissa matcher i år har Bournemouth gjort det, men det var när laget låg skrynkligt till tabellmässigt. Har en offensiv där du aldrig riktigt vet vem som är den laget ska lita på, men det finns ett gäng helt okej pjäser i truppen.

Nu ligger lagen elva och tia. Det är "bara" sex poäng ner till strecket, men med tanke på att det är så många lag emellan är det rätt lugnt för de är båda. Tror därmed inte att det blir en tajt "kniven mot strupen"-historia, utan att vi får se två lag som är beredda att ta en del risker.

Watford har släppt in tredje flest mål i ligan och Bournemouth ligger sexa i den mindre smickrande tabellen. Så det är helt klart två lag som är bättre framåt än bakåt. Mot bakgrund av det, tabelläget (hyfsat avslappnat) och att jag tror Bournemouth bjuder till som bortalag tycker jag den här matchen ska ha goda möjligheter att kliva över en 2,5-lina.

2-2?

This is the stats tab
This is the post tip