Tabell:
6. Liverpool 10 4 4 2 17/16 16p D W D D L W
16. West Ham 10 2 3 5 10/19 9p D L W D L D

West Ham vs Liverpool rundar av lördagens fotbollsgodis i östra London, med avspark 18.30.
Två lag som är flitiga på att ge men också ta. Knappt att man kan lita på något av lagen. Har dock en ganska stark tanke om målglatt här.
Tycker ändå att det väger mest för att Liverpool tar tre poäng här (värderar deras chanser till lite 45-50%), dock har Liverpool varit klart sämre på bortaplan. Endast en vinst har plockats borta i ligan (mot Leicester 2-3). Mål har Pool dock nästan alltid fixat.

Slaven Bilic hänger löst åt både höger och vänster. Möjligen att han säkrade sin plats något efter vändningen mot Tottenham borta i ligacupen. Sedan dess har ¨The Hammers¨ spelat 2-2 mot Crystal Palace borta, efter att Zaha i hemmalaget kvitterade i slutminuten. Tuuungt för Bilic som verkligen skulle behövt en trepoängare där. Ayew och Chicharito målskyttar.

Bilic har det tufft på högersidan av försvarslinjen då både Sam Byram och Michail Antonio är out. Även Jose Fonte. Pablo Zabaleta är avstängd. Gick ner på en trebacklinje senast mot Crystal Palace, så mycket möjligt även här.

Liverpools Philippe Coutinho har fortfarande problem och förväntas missa tillsammans med Dejan Lovren och Wijnaldum. Mané är tillbaka i träning och Klopp har meddelat att han är spelredo för en kortare insats.

----------------------------------------------------

West Ham plockade upp lite självförtroende efter vändningen mot Tottenham i ligacupen. Höll på att vinna borta mot Crystal Palace men tappade till oavgjort. Släppte otroligt mycket bakåt i båda matcher.
Liverpool är alltid spelglada framåt. Lagets försvar har alltid sågats, svårt att se dem hålla tätt mot West Ham i London.

SPEL: Både lagen gör mål till 1.80 hos Bethard , med 1.5/5 units.

www.spreadsheet.se/holmbergake1617

Twitter@HolmbergAke


/1-3

This is the stats tab
This is the post tip