Absolut AIK och gått väldigt bra den senaste tiden, men det har även Björklöven gjort, jag köper inte riktigt att AIK ska vara megafavoriter i denna match och kommer spela Björklöven draw no bet hos Unibet till 3.00 gånger pengarna med en flatinsats.

AIK och Björklöven är dem två lagen i Hockeyallsvenskan som gått allra bäst den senaste tiden och tagit väldigt många placeringar. Björklöven har fem segrar på sina sex senaste matcher och den enda förlusten kom på övertid, med andra ord har man tagit poäng i sex raka matcher. AIK har gått snäppet bättre med sju segrar på sina nio senaste matcher och även för AIK har dem enda två förlusterna kommit på övertid, man går alltså för sin tionde raka match med poäng.

Lagen har mötts två gånger denna säsong och det har blivit tre poäng hittills för det laget som spelat på hemmais, första matchen vann AIK med 5-1 och nu senast vann Björklöven med 4-1 på sin hemmais.

Lagen är bra på olika saker vad gäller specialteams, AIK har ett bra boxplay samtidigt som Björklöven är svaga där. Björklöven har ett starkt powerplay samtidigt som AIK är svaga där. Kollar man även i tabellen är det inte mycket som skiljer lagen åt, Björklöven ligger bara fyra poäng bakom AIK, så det är inte mycket som skiljer lagen åt. AIK har dessutom inte varit speciellt vassa på hemmais denna säsongen, visserligen har man varit hyfsade den senaste tiden men inte om vi kollar över hela säsongen. Jag tycker matchen är betydligt jämnare än vad oddsen visar.

Match: AIK - Björklöven
Spel: Björklöven draw no bet
Odds: 3.00
Insats: Flat
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip