Arizona Coyotes - St Louis Blues

Goalies: Raanta (probable) vs Hutton (probable)

Otroligt viktig match i natt igen för St Louis Blues då man kommer B2B mot jumbolaget Arizona Coyotes. Detta eftersom man föll igår mot Vegas Golden Knights samtidigt som slutspelskonkurrenterna Colorado Avalanche och Anaheim Ducks båda vann igår och tog 2 poäng. Samtidigt tog Los Angeles Kings 1 poäng mot Ducks då den matchen fick avgöras efter förlängning. Med andra ord, värsta tänkbara resultat för Blues.

Arizona Coyotes behöver vi inte snacka så mycket om, utan jag tror de flesta vet vilken nivå det laget håller. Man är helt enkelt ett av ligans klart svagaste lag och man spelar egentligen bara för hedern just nu. Laget har Niklas Hjalmarsson skadad och försvaret ser tunt ut i mina ögon där man egentligen bara har OEK som en världsback. Dock ligger hans styrka i anfallet och Coyotes tycker jag allmänt ser tunna ut. Man föll senast mot Los Angeles Kings på bortais med 4-2 och jag orkar inte kommentera det resultatet så mycket förutom att de gjordes vad som förväntades av båda lagen. Klasskillnad helt enkelt.

St Louis Blues spelade igår mot Vegas Golden Knights och matchen blev en riktig nagelbitare där båda lagen spelade väldigt bra hockey. Efter första perioden hade vi ett dödläge med 2-2 och det kändes verkligen som matchen kunde sluta hur som helst. Vegas återtog ledningen i andra perioden med Blues hittade en kvittering efter att Chris Thorburn gjorde sitt första mål för säsongen (känns som en evighet) och sitt första mål sedan han kom till Blues från Jets. Matchen till övertid där Vegas avgjorde i matchen första anfall i en situation där jag tycker Jake Allen borde ingripit bättre. Extrapoängen till Vegas vilket var mycket tungt för Blues då man verkligen hade behövt 2 poäng här sett till sin slutspelsplats.

Som sagt är Blues B2B i natten match och det är därför vi ändå får ett bra odds på bortaseger här trots den stora klasskillnaden. I mina ögon ska Blues bara vinna här då man måste ta 2 poäng i den täta slutspeljakten i och med att sina konkurrenter tog 2 poäng igår. Det enda som talar emot är just att laget är B2B, men jag tror man kommer hitta energin som krävs för seger här. Motivationen bör finnas där och då ska man vinna. Blues ML funkar, men jag väljer att gå på seger efter 60 minuter och nattens spel blir därför

Match: Arizona Coyotes - St Louis Blues
Spel: 2
Odds: 2.18
Insats: 4/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 03:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip