Tycker mig ha hittat ett väldigt intressant odds inför kampen mellan Björklöven och Västerås ikväll. Kan verkligen inte förstå oddssättarna hos spelbolagen då man i skrivande stund erbjuder så lite som 1,70 gånger cashen för en hemmavinst... Visst, Björklöven är starka på sin hemmais eller vad sägs om 7 vinster på de 8 senaste hemmamatcherna !? Imponerande siffror och då Västerås inte precis har rosat marknaden på bortaplan (näst sämsta bortalaget med 10 poäng på 12 matcher) så kan jag köpa hur oddsen ser ut - till viss del.

Detta känns ändå som att det kommer bli en tight och tuff match. Västerås ligger näst sist i tabellen och har 5 poäng upp till Modo samt "säker mark. Det börjar därmed bli lite "halvkris" och en förlust här hade varit allt annat än bra. Så jag räknar med ett oerhört taggat bortalag. Lär inte finnas några större problem med motivationen, återstår bara att se om kunnandet finns där...

Nu är ju Västerås inte riktigt lika vassa som dom har varit de senaste säsongerna men tittar man på inbördes statistik så brukar laget ha hyfsat lätt för Björklöven. Det indikerar inte minst 4 vinster på de 5 senaste matcherna.

För att summera, löjligt lågt odds på en rak 1:a och jag anser att där finns stort värde på både X och 2. Mitt spel blir därför Västerås +0 (insatsen tillbaka vid oavgjort) hos spelbolaget Pinnacle som betalar finfina 3,11 gånger fläsket. 3/5 units är min insats.

This is the stats tab
This is the post tip