Detroit Red Wings - Chicago Blackhawks

Goalies: Howard (confirmed) vs Crawford (probable)

Detroit Red Wings fortsätter vara usla och man blev senast totalt slaktade av Boston Bruins med hela 6-1. Laget har nu 4 raka förluster och mentaliteten i laget är = losers. Man har helt klart tankarna på nästa säsong och man vill bara att den här säsongen ska vara över.

Chicago Blackhawks är ett av NHLs formstarkaste lag med 8 vinster senaste 10 matcherna. Dock åkte laget på en förlust som bröt lagets 7 matcher långa vinstsvit när man 1-0 föll på hemmais mot Anaheim Ducks. Matchen var en väldigt jämn sådan där båda lagen spelade stabilt defensivt men det var Ducks som hade marginalerna på sin sida den här gången.

I natt gästar alltså Hawks Detroit inne i Joe Louis Arena. Hawks brukar ha väldigt bra koll på Wings då man i grunden har liknande spelsätt. Dock har Hawks bättre spelare på samtliga positioner, och då följer logiken också att man vinner oftare än man förlorar. Hawks har vunnit 7/10 senaste mötena med Wings och har ett målsnitt på 3.40 mål/match.

Jag tror Hawks studsar tillbaka i natt mot detta usla Wings och jag tycker faktiskt vi får ett bra ods trots bortais här.

Jag kommer spela

Chicago Blackhawks ML @ 1.763 med 4/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip