Jag tycker att det är fel favorit imorgon mellan Djurgården och Växjö, vi får ett väldigt fint odds på hemmalaget som ha börjat säsongen urstarkt och ligger på en fjärde plats i tabellen med 12 inspelade poäng på 6 spelade matcher. 2.55 på ettan imorgon hemma mot Växjö känns bra. Spelas med flat hos Nordicbet .

Djurgården har som sagt börjat säsongen mycket bra och har inte förlorat under ordinarie tid sedan den första omgången då man åkte på pumpen mot HV71 på bortais. Man har nu tre raka trepoängare, vinster mot Brynäs borta 3-1, Skellefteå hemma 4-2 och nu senast mosade man Rögle med 6-2 på bortais. Grym form på Djurgården som under söndagen tar emot serieettan Växjö hemma som ännu inte förlorat i SHL, men nu är det väl dags? Djurgården har imponerat i mer eller mindre alla sina matcher. Kollar man på skottstatistiken så har man vunnit 5/6 matcher, enda matchen man förlorat skottstatistiken i var mot HV71 borta, matchen som man även förlorade. Efter det har man alltså fem raka matcher där man vunnit just den statistiken. Det man har vunnit på är att man är så oerhört starka i spelet fem-mot-fem! Man har inte alls varit lika bra i specialteams, mycket svagt powerplay hittills och rätt svagt boxplay också. Det gör att jag blir ännu mer imponerad att man vunnit så mycket matcher, oerhört starkt av Djurgården.

Växjö har krossat allt i sin väg i SHL hittills. Sex raka segrar och har verkligen imponerat. Man har egentligen imponerad på alla sätt och vis, framåt, bakåt, målvaktsspel, powerplay samt boxplay, Växjö har helt enkelt varit mycket bra hittills denna säsong. Jag köper trots detta inte att man ska vara favoriter borta mot Djurgården så bra som dem har varit den senaste tiden. Jag tycker det är en helt jämn match där jag anser att Djurgården bör vara knappa favoriter. Förra säsongen vann Växjö 3/4 matcher mot Djurgården, vi ska dock komma ihåg att Djurgården känns mer solida inför denna säsong och det kommer bli en otroligt tuff match för Växjö på bortais.

Det blir oerhört viktigt för Djurgården att hålla sig på banan eftersom man hittills varit seriens bästa lag i spelet fem-mot-fem, gör man det har man mycket goda chanser att slå Växjö trots att det blir en mycket tuff uppgift.

Match: Djurgården - Växjö
Spel: 1
Odds: 2.55
Insats: Flat
Spelstopp: Söndag 14.00
Bolag: Nordicbet

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip