Florida Panthers - Chicago Blackhawks

Goalies: Reimer (probable) vs Crawford (probable)

Florida Panthers har teorestisk chansen kvar att ta sig till slutspel, men det endast 9 matcher kvar av grundserien, och 7 poäng upp till en wildcard plats, känns det mer eller mindre kört. Panthers har dessutom spelat rätt dåligt på slutet där man endast vunnit 3 av de 10 senaste matcherna. Senast lyckades man dock slå svaga Arizona Coyotes med 3-1 hemma i en match som man avgjorde i andra perioden. Efter att ha legat under med 1-0 gjorde man 3 raka mål i andra vilket också blev slutresultatet.

Chicago Blackhawks fortsätter att dominera. Laget är riktigt bra just nu och coach Q har verkligen hittat formen på laget lagom till slutspelet. Man är 7-2-1 senaste 10 matcherna, men man spelar främst väldigt bra just nu och enligt mig är man stabilast i NHL för tillfället. Man slog Dallas Stars med 3-2 efter straffar och anledningen var Patrick Kane. Laget har sina stjärnor i toppform vilket är nyckeln om man ska lyckas i ett slutspel.

I natt gästar alltså Chicago, Florida Panthers på bortais. Hawks som är klara för slutspel är endast 2 poäng efter Washington Capitals om kampen om Presidents Trophy, något jag tror man är väldigt taggade på att vinna. Hawks är enligt mig klart formstarkare än Panthers både resultat och spelmässigt, och när man dessutom har lätt för Panthers (7 vinster senaste 10 inbördes) måste jag testa ett av NHL hetaste lag i natt.

Jag kommer alltså spela


Chicago Blackhawks ML @ 1.769 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip