Lägger en slant i nattens NHL match mellan Los Angeles och NY Islanders.

Spelet blir att Tyler Toffoli gör minst en poäng i matchen @ 1,80 hos Nordicbet

LA Kings har öppnat säsongen fint med tre vinster och en förlust på övertid. Poängmässigt är det förstakedja som producerat bäst så här långt med Anze Kopitar och Dustin Brown i spetsen. Väljer dock att lägga fokus på en kille i andrakedjan denna gång.

Tyler Toffoli är en skjutglad högerforward som på Kings fyra matcher har två mål och en assist. Två av poängen kom i senaste matchen mot Buffalo. Spelar som sagt i andrakedjan tillsammans med Tanner Pearson och Jeff Carter som båda är duktiga. Då Toffoli har bra skott och inte är skraj att avlossa bössan får han ofta förtroende i powerplay. Det var just i PP som han satte sitt mål mot Buffalo så klubban är laddad. Lite stats på 25-åringen. Mot Flyers nästan 15 min istid och 7 skott på mål, Över 15 min istid mot Islanders och 5 skott på mål. Mot Sharks stannade det på exakt 15 min och 3 skott på mål. Senast mot Sabers fick han dryga 14 min och drog iväg 3 skott på mål. 92 poäng under 145 matcher de två senaste säsongerna.

Tror hemmastarka Kings kommer vara det dominanta laget mot ett Islanders ute på roadtrip. Brukar få en hel del powerplay i sina matcher och senast lossnade det med inte mindre än tre mål i powerplay. Förvisso är väl inte Islanders urkassa i boxplay men har ändå släppt in tre mål i boxplay på sina fem matcher. Känns som att New York-laget kommer få trubbel med såväl första som andrafemman i Kings och även i powerplay, så känns värt att testa formstarke Toffoli som poänggörare.

Brukar lägga NHL-spelen på planket, men är tidigt ute denna gång så lägger upp den under vanliga rekarna.

Lycka till om ni vill rygga, som måste ske innan 04:30 på måndagsmorgonen.

This is the stats tab
This is the post tip