Nashville Predators - Chicago Blackhawks

Goalies: Rinne (confirmed) vs Crawford (probable)

Wow vilket läge Nashville Predators har skaffat sig. Jag tror inte många trodde att Preds skulle pka till Chicago och vinna de inledande två matcherna i dennaslutspelsserie, som stora underdogs, och dessutom nollat Hawks i båda matcherna. Jag undrar verkligen när det senast hände?

Nashville vann första mötet med 1-0 där man mer eller mindre snodde matchen från Hawks. Efter det mötet kändes det verkligen som Hawks skulle kunna komma upp i nivå och vinna andra, men Preds gjorde istället en fantastisk match där Pekka Rinne återigen stod i centrum. Med sin andra raka nolla vann Preds tillslut med hela 5-0 i en klar seger. Nu är det upp till bevis för rutinerade gänget Toews, Kane och Keith mfl. att visa varför man var Central Divisions bästa lag detta år.

I natt är det mer eller mindre vinna eller försvinna för Hawks. Ett 0-3 underläge i denna matchserie ser jag helt enkelt som de flesta som körd för Hawks medan en vinst skulle betyda att serien lever till högst grad. Med tanke på vilka vinnarskallar som finns i laget har jag svårt att se Hawks vika ner sig här och jag måste ge de chansen i natt.

Jag kommer därför spela

Chicago Blackhawks ML @ 1.952 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip