I matchen mellan Pantern och Vita Hästen tror jag vi kan få se en hel del mål, det känns personligen som att mållinan ligger för lågt hos de flesta bolagen. Vi får i skrivande stund 1.81 på över 4.5 mål hos Nordicbet och det känns verkligen bra av flera anledningar anser jag, spelet spelas som vanligt med flatinsats 2 units.

Pantern och Vita Hästen är två lag som har ett högt målsnitt i sina matcher. Vita Hästen har ett målsnitt i sina matcher på 5.4 mål per match och Pantern har ett målsnitt i sina matcher på drygt 5 mål per match. Nu när lagen möts idag så ligger linan på 4.5 och det känns verkligen som en mållina dessa lag ska kunna klättra över idag. Vita Hästen har i sina fem av 10 senaste matcher gått över 4.5 mål och det känns som den statistiken kommer ökas på idag.

Det som är det bästa med just denna matchup är att dessa lagen har starka powerplay. Vita Hästen har seriens starkaste powerplay med mål i 31.90% av sina försök, helt otroliga siffror som vägrar att bli sämre desto längre säsongen lider, otroligt imponerande av Vita Hästen. Pantern har också ett fullt godkänt powerplay med mål i cirka 20% av deras powerplay. Idag möter dessutom Vita Hästen ett boxplay som inte är speciellt starkt alls, Panterns siffror i boxplay är 77.48% vilket inte direkt imponerar. Vita Hästens boxplay är inte heller det speciellt starkt med 81.20%.

Lagen har mötts två gånger denna säsong och båda gångerna har mållinan täckts med totalt 5 mål i båda matcherna. Jag tror det även blir så en tredje gång idag.

Match: Pantern - Vita Hästen
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.81
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip