Winnipeg Jets - Nashville Predators

Goalies: Hutchinson (probable) vs Rinne (probable)

Winnipeg Jets har verkligen tappat formen och man har svårt att få ihop ett stabilt spel över 60 min. Laget har nu 5 raka förluster då man föll med klara 5-1 mot just detta Preds igår. Man inledde den matchen med att ta ledningen med 1-0 sent i första perioden efter att man haft en turlig styrning på en Predsspelare med sig. Efter detta mål hade man enligt mig inte mycket att komma med samtidigt som Preds körde på. utdelningen kom och man gjorde 5 obesvarade mål i rad.

Preds har hittar formen perfekt inför den korta roadtripen man åker på. Man slog alltså Jets klart med 5-1 i en match man dominerade spelmässigt. Utöver det har man nu 3 raka vinster och har på dessa matcher lyckats göra hela 13 mål framåt. Dock har inte bortaspelet sett bra ut hittills in på säsongen och det är dags för detta Preds att börja leverera on the road.

Med tanke på hur denna match såg ut igår har jag svårt att se Jets komma tillbaka och dominera Preds. Visst helt ny match och nya förutsättningar men Preds tycker jag verkar hittat en bra harmoni i laget. Med ett målsnitt på över 4.33 mål/match senaste 3 matcherna tror jag man har bra chans att hitta nät bakom Hutchinson ikväll igen.

Jag kommer därför spela

Nashville Predators Ö2.5 mål @ 1.724 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip