Speltips

Speltips Fulham-Wigan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-21 16:00 Spela här

Speltips Fulham-Wigan
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.05 Speltips: X2
2012-04-21 16:00 Fulham-Wigan X2 2.05 mr_england

Spel: Wigan med asian handicap +0.5 (samma som X2) – odds 2.05 hos bet365

Det är länge sedan jag blivit så imponerad av ett fotbollslag som jag blivit av Wigan den senaste tiden. Ja, jag vet att det låter helt sjukt om man inte hängt med i Premier League på slutet och kanske är jag lite påverkad av att jag vunnit en massa pengar på Wigan på livespelet mot United och Arsenal. Wigan har dock varit ruskigt bra!

Wigans fem senaste Premier League-matcher:
Liverpool – Wigan 1-2
Wigan – Stoke 2-0
Chelsea – Wigan 2-1
Wigan – Manchester United 1-0
Arsenal – Wigan 1-2

Fyra segrar på de fem senaste ligamatcherna inklusive bortasegrar mot Liverpool och Arsenal samt en hemmaseger mot Manchester United. Det ironiska är dock att den match där jag imponerats mest av Wigan var vid den enda förlusten i bortamötet mot Chelsea. Wigan dominerade den matchen långa stunder och var bättre än Chelsea. Tyvärr avgjorde domaren matchen i en av de största domarskandalerna i Premier Leagues historia. Rubrikerna blir dock inte lika stora då Wigan döms bort som när något liknande händer storlagen. Hade Manchester United råkat ut för samma sak hade Premier League nu varit nedlagt och Sir Alex intagen på mentalsjukhus…

Wigans tränare Roberto Martinez ses som en av de mest lovande tränarna i Premier League och det känns riktigt bra att han nu fått ordning på sitt Wigan. Wigan har ett ungt lag som det tagit lite tid att få till men enligt Martinez är laget nu bättre än någonsin och riktigt på gång. Wigan spelar fin fotboll och är dessutom fysiskt starka. Något som gynnar dem då spelschemat varit väldigt tufft på slutet. Hugo Rodallega är fortsatt osäker till spel mot Fulham men då Wigan vann borta mot Arsenal utan Rodallega bevisade de att de har fullgoda ersättare.

Det finns två saker som talar emot mitt spel. Fulham borta är aldrig en lätt match och jag gillar normalt inte att spela på lag som överträffat sig själva under en längre tid eller vunnit flera matcher i rad. Förr eller senare vänder det… Då jag tittar på oddsen för den här matchen kan jag dock inte låta bli. Hur ofta erbjuds vi 2.05 på X2 eller 4.20 på ett lag att slå Fulham som i de fem senaste matcherna slagit United, Arsenal, Liverpool och Stoke samt dominerat på Stamford Bridge? Det kan aldrig tidigare ha hänt!

Fulham är fast i mittenträsket av tabellen och även om man kämpar för att nå bästa möjliga ligaplacering har man inte mycket att spela för. Wigan däremot är fortsatt desperata trots sin fina form och har allt att spela för då man bara ligger fem poäng över nedflyttningsstrecket med två matcher mer spelade än Bolton. En annan intressant sak är att Wigan nu gjort mål i åtta bortamatcher i rad i ligan. Det är just nu den bästa målsviten på bortaplan av alla lag i Premier League.

Även om Fulham har fått en lång vila inför den här matchen och har bra form med två segrar och en oavgjort på de tre senaste ligamatcherna har man inte sett lika vassa ut som Wigan på slutet. Då dessutom Wigan har allt att spela för satsar jag mina slantar på Wigan. Det finns flera tänkbara spel. Wigan att vinna ger 4.20, Wigan med pengarna tillbaka vid oavgjort (asian handicap 0) ger oddset 3.20. Båda dessa spel är intressanta. Jag väljer dock att satsa mina pengar på Wigan asian handicap +0.5 (samma som X2) då jag tycker det oddset är tillräckligt högt.

Spel: Wigan med asian handicap +0.5 – odds 2.05 hos bet365

mr_england - 19 April, 2012, 00:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Pjumi - 2012-04-19 08:06:25

Är inte pengarna tillbaka på wigan vid oavgjort till 3,40 ganska bra? :)