Speltips

Speltips Djokovic - Nadal

Sport: Tennis Spelstopp: 2012-04-22 14:00 Spela här

Speltips Djokovic - Nadal
Land: Monaco Liga: ATP Monte-Carlo
Odds: 1,66 Speltips: Nadal
2012-04-22 14:00 Djokovic - Nadal Nadal 1,66 Poldan

Det var intressanta semifinaler i Monaco där man kan slå fast att Novak Djokovic inte riktigt är sig lik. Han tappade första set mot en stabil Berdych och gnällde på underlaget, domaren och vinden. Men när Djoko börjar jubla efter ett break eller när han hållit serve så är han verkligen livsfarlig. Trots underläge 1-0 i set jublade han högt efter första servgemet. Frågan är om motståndaren blir psykad eller om han höjer sig – alla minns väl när Djokovic räddade två matchbollar mot Federer i Roland Garros förra året. Då hände precis samma sak.

I finalen mot Nadal kommer han förmodligen inte ha någon anledning att jubla. För att Djoko ska kunna störa spanjoren måste han vara 100% fokuserad och släppa alla tankar om farfar, väder och vind – vilket han inte kommer att göra. För varje gång serben hänger med huvudet och gnäller så kommer Nadal dra fördel av det.

Om vi snabbt går igenom finalisternas matcher under turneringen kan man snabbt se att det är klar fördel Nadal.

Djokovic – Seppi
Inga som helst problem för Djokovic som gjorde vad som behövdes.

Djokovic – Dolgopolov.
Serben hade timmarna före match fått besked om sin farfars bortgång och det märktes. Han var verkligen urusel i första set och såg inte ut att vilja spela över huvud taget.

Djokovic – Haase
Haase verkligen gav den här matchen till Djokovic – fyfan vad dålig han var. Det såg stundtals ut som att ingen ville vinna. Men Haase var den som ville allra minst.

Djokovic – Berdych
Tjecken var riktigt stabil och visade stort hjärta när han aldrig gav upp. Djoko gjorde sex dubbelfel – gör han om det mot Nadal blir han breakad ett par gånger.

Nadal har varit mycket stabilare och vann över Simon tämligen enkelt. Kanske enklare än förväntat – Simon har verkligen gjort en kanonturnering. Men Wawrinka stretade emot ganska rejält, men trots det var oddset på Nadal aldrig över 1,11 och matchen var över när Nadal breakade Wawa i sista stund i första set och Jarko Nieminen var inga problem heller – fast det ska sägas att finnen spelade bra och är nog rätt underskattad på grus.

Nadal har 9-2 mot Novak på grus. Den enda som stör är att serben vunnit de sju senaste matcherna. bet365 erbjuder 1,66 – lite för lågt. Alternativet är att invänta Bwin som förmodligen kommer lägga Nadal på 1,70 när oddsen väl släpps.

Poldan - 21 April, 2012, 20:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
hejmike - 2012-04-22 13:29:18

bet365 1.72

GAISdave - 2012-04-22 02:13:00

Visserligen 2-9 på grus men dom två senaste på grus vann Djoko, båda med 2-0.
Det va nästa tre år sen Nadal slog Novak på gruset så jag tror på Serben här.
Ska du spela Nadal så erbjuder Unibet 1.80.