Speltips Watford - Middlesborough

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-28 13:30
Land: England
Liga: Championship
Odds: 2.40
Speltips: 2:a
Spela på Speltips Watford - Middlesborough
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på 2:a
Okej, ni känner redan till vart mitt fokus kommer ligga imorgon, men för det kan man väl få slänga in en liten rek även på en annan drabbning i samma liga? Jag riktar mitt split-vision spelmässiga fokus mot ett potentiella motståndare i det playoff som West Ham med största sannolikhet får rikta in sig på att lira i.

Visserligen har Watford fyra raka kryss men samtidigt är det fem raka matcher man nu har spelat utan att vinna (lägg till dessa kryssen en förlust). Imorgon har man ABSOLUT ingenting att spela för medans gästande Middlesborough har ALLT att spela för.

Boro har två vinster och en oavgjord på sina tre senaste och har därför sett till att de fortfarande har chansen att nypa en Playoff-plats imorgon, för detta krävs seger och ja, givetvis kommer de gå all in för detta och givetvis kommer de ha goda möjligheter att greja trepoängaren, om detta sedan räcker för topp 6 återstår att se.

En poäng räcker inte oavsett vad som händer i de andra matcherna så även om det står 1-1 i 92:a kommer man skicka upp målvakten på eventuell hörna och gå för en trea. Man vann senaste bortamatchen mot Derby och kan imorgon spela enbart med en positiv känsla om att hoppet fortfarande finns snarare än att man har någonting att förlora.

Watford: Kuszczak; Doyley, Taylor, Nosworthy, Dickinson; Buaben, Eustace (c), Hogg, Murray; Iwelumo & Deeney.Middlesbrough: Coyne; Hoyte, McManus, Hines, McMahon; Bailey; Robson (c), Haroun; Zemmama; McDonald & Jutkiewicz.

Den raka tvåan finns till hela 2.40 på Betsson.

Lycka till lads
Spela på Watford - Middlesborough hos Betsson
RalleArvid - 28 April 2012 - 00:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: