Speltips

Speltips Bolton - West Brom

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-05-06 15:00 Spela här

Speltips Bolton - West Brom
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.10 Speltips: 1
2012-05-06 15:00 Bolton - West Brom 1 2.10 RalleArvid

Med tanke på min teori om at West Brom förmodligen påverkats märkbart negativt av beskedet att deras manager lämnat för landslaget samt motivationsskillnad mellan lagen lägger jag upp en kort och koncis rek i tron om att Bolton grejar tre pinnar.

Hodgson är enligt rapporter omåttligt populär bland spelarna och jag tror att beskedet om att han lämnar har tagit ganska hårt på spelarna. Dessutom har West Brom ingenting att spela för utan ligger i ett tryggt och tråkigt ingenmansland med två matcher kvar att spela.

Bolton däremot har ALLTING att spela för och har verkligen kniven på strupen som fallet varit under en ganska lång period och även att det väl i viss mån både var väntat (jag rekade Tottenham) och ur vissa aspekter rättvist att man åkte på torsk mot Spurs så var Bolton faktiskt riktigt, riktigt bra i stora delar av matchen.

Nu väntar en helt annan uppgift och en mer passande sådan och om man bara kan komma upp i en någorlunda liknande nivå som i slutet av första och början av andra i senaste hemmamatchen så ska det här inte innebära några som helst problem för Owen Coyle och hans mannar att ta ett stort steg mot förnyat kontrakt idag.

Reo-Coker är tveksam för Bolton men startar förmodligen. Steinsson kommer dock inte kunna starta för Bolton, inte heller Pratley kommer till spel, i övrigt inga nya bekymmer för Bolton.

För West Brom saknas definitivt Zoltan Gera och Steven Reid vilka är tämligen tunga avbräck, i övrigt finns en del frågetecken men av dessa bör samtliga kunna vara tillräckligt kuranta för spel idag.

Bolton:
Bogdan, Ricketts, Boyata, Wheater, Ream, Reo-Coker, M Davies, Eagles, K Davies, N'Gog, Petrov.

West Brom
Foster, Ridgewell, McAuley, Jones, Olsson, Thomas, Dorrans, Mulumbu, Brunt, Odemwingie, Long.

Bolton spelas till 2.10 på bet365 .

Lycka till lads!


EDITERAD 2012-05-06 13.03:39

RalleArvid - 06 Maj, 2012, 13:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Sunhump - 2012-05-06 13:59:46

Bra rek. Har spelat det sen tidigare. Bolton har bra chans att gå förbi QPR i tabellen om man vinner här. Båda lagen har stoke kvar men QPR har en svår match i sista omgången, nämnligen City.