Speltips IF Elfsborg - IFK Göteborg och Örebro SK - Kalm

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-05-07 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.2
Speltips: Båda lagen gör mål och Över 1.5
Spela på Speltips 	IF Elfsborg - IFK Göteborg och Örebro SK - Kalm
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Båda lagen gör mål och Över 1.5
Min första match är IF Elfsborg - IFK Göteborg - Båda lagen gör mål. Detta spel grundade jag på deras spelsystem och målform. Elfsborg har öppnat säsongen lysande och har inte gjort mindre än 12 mål på de senaste 5 matcherna! Göteborg inledde säsongen mer hackigt men gjorde ändå mål. De har skrapat ihop 9 mål på de senaste 5 matcherna vilket också är klart godkänt.

Matchen i sig tror jag kommer bli jämn, men på Borås Arena brukar målvisslan få gå relativt ofta. Det är två lag med bra offensiv och på konstgräset tror jag att vi kommer få se mål åt båda hållen.


Nu till andra matchen som är Örebro SK - Kalmar FF - Över 1.5 mål. Detta är ett tips som känns säkert i mina ögon. Två lag som inte känns riktigt färdigbyggda och redo. Målen har trillat in får båda lagen den här säsongen både framåt och bakåt. Jag tror vi kommer få se 3-4 mål ikväll på konstgräset i Örebro, men säkrar ner bettet till Över 1.5. Båda lagen kommer gå för vinst och spela offensivt vilket kommer öppna upp defensiven. Att det ikväll ska bli under två mål har jag väldigt svårt att se.

Ryggar de som ryggar vill!
Spela på IF Elfsborg - IFK Göteborg och Örebro SK - Kalm hos Nordicbet
BLaJJaN - 7 Maj 2012 - 18:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: