Speltips

Speltips IF Elfsborg - IFK Göteborg och Örebro SK - Kalm

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-05-07 19:00 Spela här

Speltips 	IF Elfsborg - IFK Göteborg och Örebro SK - Kalm
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.2 Speltips: Båda lagen gör mål och
2012-05-07 19:00 IF Elfsborg - IFK Göteborg och Örebro SK - Kalm Båda lagen gör mål och 2.2 BLaJJaN

Min första match är IF Elfsborg - IFK Göteborg - Båda lagen gör mål. Detta spel grundade jag på deras spelsystem och målform. Elfsborg har öppnat säsongen lysande och har inte gjort mindre än 12 mål på de senaste 5 matcherna! Göteborg inledde säsongen mer hackigt men gjorde ändå mål. De har skrapat ihop 9 mål på de senaste 5 matcherna vilket också är klart godkänt.

Matchen i sig tror jag kommer bli jämn, men på Borås Arena brukar målvisslan få gå relativt ofta. Det är två lag med bra offensiv och på konstgräset tror jag att vi kommer få se mål åt båda hållen.


Nu till andra matchen som är Örebro SK - Kalmar FF - Över 1.5 mål. Detta är ett tips som känns säkert i mina ögon. Två lag som inte känns riktigt färdigbyggda och redo. Målen har trillat in får båda lagen den här säsongen både framåt och bakåt. Jag tror vi kommer få se 3-4 mål ikväll på konstgräset i Örebro, men säkrar ner bettet till Över 1.5. Båda lagen kommer gå för vinst och spela offensivt vilket kommer öppna upp defensiven. Att det ikväll ska bli under två mål har jag väldigt svårt att se.

Ryggar de som ryggar vill!

BLaJJaN - 07 Maj, 2012, 18:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!