Speltips

Speltips IFK Skövde - Lärje/Angered

Sport: Välj sport Spelstopp: 2012-05-10 19:00 Spela här

Speltips IFK Skövde - Lärje/Angered
Land: Sverige Liga: Div.3 M-Göt
Odds: 1.55 Speltips: 2
2012-05-10 19:00 IFK Skövde - Lärje/Angered 2 1.55 bossekaka

Inget odds som man blir miljonär på direkt, men den här matchen är ett bra virke till en dubbel.


Har själv mött både Lärje och Skövde i år i seriespelet. Går inte Lärje upp i 2an i år är det enbart pg a deras egna misstag. Spelar riktigt bra, tekniska och bollskickliga speciellt den centrala linjen.

Deras svaghet har dem på målvaktssidan (om det var deras 1a keeper som stod mot oss), håller inte alls samma nivå som övriga lagdelar. Samt att dem kan bli lite för mycket "barcelona" i backlinjen, vill ALLTID spela sig ur situationer.


Men som sagt, skulle inte förvåna mig om dem håller 1a platsen hela serien igenom.


IFK Skövde försöker spela likadant, bolltrillande i mitten och instick. Har två bra innermittfältare som sköter det mesta, dock håller inte laget samma nivå som Lärje, på lååååååånga vägar.Lärje har 3 vinster 1 oavgjord samt 16-2 i målskillnad, 1a i serien.

Spelade oavgjort mot Alingsås som är ett av lagen som kan utmana i toppen.


Skövde 2 vinster 2 förluster 6-11 i målskillnad, 7a i serien.

Notera att deras vinster har tagits mot Partille 3-0, samt Falköping 2-0. Två lag som kommer kriga för att hänga kvar i år. Falköping ligger sist på 0 p, Lärje vann med 4-0 i deras möte tidigare i vår.bet365 finns 2an till 1.55, har sett att Nordicbet erbjuder runt 1.62.


Riktigt bra virke till ett flersystem spel.

Återkommer senare på tänkbara spel till denna rek.

bossekaka - 10 Maj, 2012, 10:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
bossekaka - 2012-05-10 11:41:52

Absolut kan Skövde skrälla, det kan alla lag göra i dem här lägre serierna. Som ni själva är inne på är det ett klassiskt "talanglag", dv s fungerar det bra då fungerar det riktigt bra. Men trillar det in en boll, man får jaga lite boll då hänger alltid sådana här lag med huvudet, betydligt oftare och tyngre.

Dessutom har Lärje 2 av 2 borta med 7-0 i målskillnad.

zacko - 2012-05-10 11:15:24

Har ingen koll på Lärje/Angered, men jag skulle inte rekommendera att spela mot IFK Skövde på hemmaplan till dessa odds. Skövde har som sagt flera duktiga spelare och hemma spelar man med en hel del självförtroende (fortfarande inget insläppt mål). De två förlusterna hittills har ju kommit på bortaplan. IFK Skövde är väl något av ett humörgäng och har man vaknat på rätt sida samt får lite medgång så är man svåra att tas med. Om det däremot går emot så kan det bli tvärtom.

Något som talar mot hemmalaget är dock att kvällens match tydligen ska spelas på naturgräs. De två första hemmamatcherna har spelats på konstgräs vilket passar IFK:s tekniska och bollskickliga spelare bättre. Gräsmattan i Skövde är inte i bästa skick och har fått en del kritik.
Ändå skulle jag undvika spela på tvåan till rådande odds även om Lärje/Angered verkar vara ett mycket bra lag som imponerat hittills.

blackwidow - 2012-05-10 10:56:44

Tror IFK kan skrälla här faktiskt. Man har sjuka talanger i laget och om det klickar väl så kniper man minst 1p. Dubbelchans ger riktigt bra i odds.

Säger däremot inte att din rek är berättigad och att du har bra tankar men det är inte allt för stor skillnad på hur de bägge lagen spelar och det kommer bli stora chanser åt bägge hållen och där har IFK ett bra övertag då man har en av division 3 bästa anfallare i Arian Domi som är iskallare och snabbare än de flesta..

Väl mött!