Speltips IFK Värnamo - Hammarby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-05-13 18:00
Land: Sverige
Liga: Superettan
Odds: 2.10
Speltips: 2
Spela på Speltips IFK Värnamo - Hammarby
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 2
6:e omgången i superettan forstätter idag med en bortamatch för Hammarby, mot IFK Värnamo. Som trogen Bajare så sitter jag här på bussen som precis började rulla ifrån vårt Bajenland. Jag vet att vi ska till värnamo men jag har fan ingen aning om vart det ligger, någonting som jag vet dock, det är att Bajen idag kommer att vinna matchen som spelas mellan toppen och botten. Hammarby är fortfarande obesegrade med statistiken 4-1-0 efter en match på Söderstadion som slutade lika mot Varberg BoIS. Sammanhållningen och feelingen inom laget är på topp och det har de även visat på planen, speciellt i underläge. Denna typ av ¨klapp-klapp¨ spel har man inte sett på länge i klubben och Bajen-samban finns absolut kvar. Om ni har sett bajens senaste matcher så är vi nog överens om att det är ett helt nytt Hammarby vi har fått skådat denna säsong, till skillnad från de tidigare säsongerna.

IFK Värnamo ligger sist i superettan med statistiken 0-1-4, klubben nämner att det är idag vändningen kommer och att revanschen börjar mot Bajen. Från ifkvarnamo.se: ¨På söndag tar vi emot Bajen på hemmaplan, då vänder allt. Glädjetårar, skräll och målkalas är något vi kommer att fokusera på denna match. Förhoppningsvis.¨. Roligt med höga förväntningar då de väljer att börja skrälla mot serieledarna. Jag tror på bajen idag men går även på deras färdigheter för att vinna matcher. Sen att oddset ligger på 2.10 ( Unibet) är en annan uppsats men oddset gör spelet till absolut ett av dagens bästa spel. Ska nu dricka bärs och sjunga mig trött ända till bondeland! Mot 6:e matchen obesegrade!!
Spela på IFK Värnamo - Hammarby hos Unibet
bajenake - 13 Maj 2012 - 11:55
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Nappula10 - 2012-05-13 13:16

Dem visar matchen på tv4 sport kl18 inte helt fel heller=)

Nappula10 - 2012-05-13 13:14

Jag ryygar på den här såg att bet 365 erbjöd 2,20 såg matchen brage-Hammarby!Hammarby hade jävla bra spel!

Laserapa - 2012-05-13 12:09

Bor själv i Värnamo och har sett deras hemmamatcher. Även jag tror att Bajen åker härifrån med 3 poäng. Problemet för Värnamo har inte varit att de spelar dåligt, de har tvärtom spelat en mycket bra och underhållande fotboll precis som förra året. Det som saknas är målskyttet, de missar frilägen på frilägen, skjuter massvis i virket och får inte in bollen. Tyvärr tror jag inte det lossnar idag heller.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: