Speltips: Åtvidaberg v Syrianska

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-05-16 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1,90
Tips: 1
I den våtaste av drömmar hade jag hoppats på dubbla degen här, just för att bolagen kanske hade lurat sig själva och trott att det fanns kvalité i detta Syrianska efter två raka segrar.
Men så här är det. En svala gör som bekant ingen sommar - och du är inte världsmästare efter att ha besegrat mediokra gäng som Gais och Norrköping. Där har vi dagens sanning.
Nästan så jag skulle kunna dra det så långt att Syrianska redan nu har fyllt upp sin kvot vad gäller bortasegrar.

Till dagens match så har man fortfarande betydande skadebekymmer i backlinjen och sköne tränaren Özcan Melke ... oj, förlåt, tränare Klebér Saarenpää får återigen knövla ihop en ny backlinje, vilket då undertecknad aldrig kan fantisera ihop till en tredje raka trepoängare.

Hemmalaget har en desto dystrer trend. Men besitter dock ett mer kompetent fotbollslag än Syrianska från lagdel till lagdel.
Efter en formidabel start har det grusat rejält i maskineriet, men nog ser vi ett ljus tunneln.
Blev av med en poäng nere i Malmö i sista sekunden, och nu senast 1-1 borta mot Djurgården efter en sen kvittering av Åtvid. Och vad ett sådant mål betyder efter rader av förluster, det är inget jag behöver orda något extra om.

Känns spontant även som om Syrianska kan komma ned med en viss mättnad efter två snygga, oväntade segrar. Risk för några procents bekvämlighet, och det har man naturligtvis inte råd med. I synnerhet inte när ett segertörstande och ursinnigt Åtvidaberg väntar.
Och, inte att förglömma. Åtvidaberg kommer att vara minst 8-9 poäng före Syrianska när serien sammanfattas i november. Det får gärna påvisas ikväll.

3-1?
  Åtvidaberg v Syrianska
Spela på Speltips Åtvidaberg v Syrianska
holms - 16 Maj 2012 - 00:33
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
73heodBEps - 2012-05-16 17:15

Jag är helt inne på samma linje som dig holms. Åtvidaberg visade upp ett strålande anfallsspel i början av säsongen. De kanske inte har presterat samma fotboll på slutet men då har motståndet varit tuffare. Tror dock att Åtvidaberg kommer kommer få igång ett fint anfallspel ikväll mot i mina ögon svaga Syrianska.

Syrianska vann över Norrköping borta men såg någon matchen. Norrköping var överlägsna i mina ögon och skapade mängder av lägen men var för dagen helt inefektiva och blev tillslut straffade av Touma. Individuella prestationer och inget annat. Mannen måste ha slut på mål i sin påse.

Lita på Åtvidaberg!

knasboll - 2012-05-16 13:13

Åtvidaberg är ju verkligen inget klasslag och jag håller inte med om att de är starkare i varje lagdel. Känslan är att det kan gå hursom och värdet ligger i Syrianska. 4.50 på Bet365 spelat sedan länge! Lycka till dock :)

cikmina - 2012-05-16 11:41

Skenderovic är tillbaka från avstängning men man ställer nog upp med samma startelva som dom två senaste matcherna.
Första gången på väldigt länge som syrianska kan ställa upp med samma elva ttre matcher i rad, om dom nu väljer att starta den unge Alexander Michell som mittback. Johan Arneng har spelat högerback i två matcher och han har gjort det bra. på mittfältet har Lollo hittat rätt och Sharbel i grym form.
Mot norrköping var syrianska äckligt effektiva och hade bra mkt tur i första halvlek. Man räddades då av den storspelande Miller och stolparna.
Gais var inte bra mot syrianska, man spelade precis så som det passar syrianska, backade hem och lät dom rulla boll samt att en trög Ijeh itne tog en enda djupledslöpning. Annat blir det idag med en Möller som bara springer i djupled. och man kommer sätta stor press på syrianska och inte låta dom rulla boll.

MEN 4.50 på bet365 är ändå på tok för mkt, man möter inte ellos i borås. man möter åtvid som inte hade ngt mot ett dåligt Dif och som var lika mkt utspelade som alla andra lag i malmö.

chans 2a


palini - 2012-05-16 11:07

"Men besitter dock ett mer kompetent fotbollslag än Syrianska från lagdel till lagdel."

Vad grundar du det på? Jag har sett de här lagen väldigt lite, men jag har väldigt svårt att tänka mig att Åtvids mittfält skulle vara bättre än Syrianskas. Målvakt torde inte heller vara nån större skillnad. Kanske försvaret möjligtvis, men tabellen säger att det inte är nån större skillnad här heller... Jag tycker mer att det känns som ett möte mellan Superettan-Allsvenskan och det till Syrianskas fördel.

Med tanke på var Syrianska ligger nånstans i tabellen, så har jag också svårt för att se nån "mättnad" i det här läget. Kanske efter segern mot Åtvid idag, men knappast före det... ;)

Bengtsson - 2012-05-16 10:35

Slänger in ett spel på 1an bara för att jag älskar när Sur-Jojje får stryk.

Jonas O. - 2012-05-16 07:54

Helt enlig med Holms här.
Poäng mot Djurgården kommer lyfta Åtvid igen samtidigt som syrianerna tror för mycket om sig själva.
2-0.

Capitano - 2012-05-16 02:17

Årets avslag! Åtvid hade inte ett skvatt mot Djugrården. Och att du tycket att åtvid har bättre spelare än Sharbel Touma, Johan Arneng, Sulan, Chanko m.m det är skrämmande....

No offense men det finns mycket bättre spela än det här.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Everton - Lyon
Fotboll - Europa League - 2 asian hcp 0
1.88
21:05  Villarreal - Slavia Prag
Fotboll - Europa League - 2 över 3,5 hörnor
2.10
21:05  Milan – AEK Aten
Fotboll - Europa League - 1 asian hörnor -2,5
1.80
01:00  Columbus - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2 money line
2.20
02:30  Raiders - Chiefs
Amfotboll - NFL - 2 hcp -2,5
1.78
04:30  Lakers - Clippers
Basket - NBA - 2 hcp -5.0
1.90
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming