Speltips

Speltips Varberg v Jönköping S

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-02 16:00 Spela här

Speltips Varberg v Jönköping S
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 3,20 Speltips: 2
2012-06-02 16:00 Varberg v Jönköping S 2 3,20 holms

Ja, jo ... om man bara tittar på Jönköpings resultat den senaste tiden så kan man väl någonstans förstå den bisarra decimalfördelningen. Men knappt.
Efter en bländande inledning med tre raka segrar så har man nu sex raka utan vinst, men för varje vinstfri match kommer man naturligtvis närmare en trepoängare.
Och nära var det sist, trots 0-1 i arslet hemma mot trötta Brage. En uppvisning i spelövertag och missade målchanser visades upp av J-Södra den gången. Men som vi alla vet så kan utdelningen i den här branschen komma retroaktivt - typ som idag.

För! Jag anser att det skiljer en klass mellan dessa lag, trots att tabellen skvallrar om något helt annat.
Jönköping har av många (Jarelind bland annat, och vem kan inte mer S1-boll än honom?) tippats som en outsider till att knipa någon av de platserna som betyder allsvenskt spel nästa säsong.
Och i början av säsongen visade man dessa takter, sen blev det som bekant lite sämre, men den formsvackan kan man nu vara på väg ur. Så länge chanser skapas så kommer också till slut målen.

Varberg gör det riktigt bra som nykomling, men spelare för spelare så har man långt ifrån det spetskvalitén Jönköping besitter med spelare som Hrgota, Kalle Svensson, Cederqvist och Dennis Östlund, för att nämna några.
Dessutom är nu Daryl Smylie tillbaka från avstängning.

Till 3,20 så får utdelningen mer än gärna komma nu.

holms - 02 Juni, 2012, 00:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
rubensvart - 2012-06-02 00:22:42

Nog att Östlund är en bra spelare men svårt för honom att spela en viktig roll frän bänken. Där han startat 6 av 7 matcher. Och Kalle Svensson är inte ens en kvalitetsspelare i Superettan faktiskt.