Speltips: England-Belgien

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-06-02 18:30
Land: Internationellt
Liga: Vänskap
Odds: 2.00
Tips: Under 2.5
En stor besvikelse igår med Tjeckien, både rent betting-mässigt men framförallt resultatmässigt för Tjeckerna. Om vi ska hitta något positivt för deras del är det väl att de har världens bästa möjligheter i EM om den gamla devisen ”dåligt genrep = bra turnering” stämmer.

Därför: försvarsställning och svingandes tillbaka mot alla som hetsar på twitter (@RalleArvid) och i kommentarsfält både innan och efter rekarna? NEJ, absolut inte, jag är som ni vet, den första att tillstå mina brister när det inte går som tänkt alla gånger och ni är hjärtligt välkomna att både hylla då det förtjänas men framförallt hacka när det förtjänas.

Jag har flaggat för att det allt som oftast är låga insatser som gäller i denna typ av matcher i denna del av säsongen. Det har blandat och givits från min sida sedan engelska säsongen tog slut men ni som följer mig vet att jag alltid strävar efter intressant spel med höga odds (som man kan ha råd att missa ibland) om jag inte hittar känsla för något strikt 1X2-spel. Idag är det emellertid England igen och där har formen aldrig svikit mig varken i liga- eller landslagsspel, tror inte så blir fallet ikväll heller. Därför lite högre insats än vad som varit fallet de senaste dagarna (Grekland som gick in och Tjeckien som gick snett).

England - Belgien ikväll alltså. I sju av de åtta senaste bortamatcherna har Belgien spelat matcher innehållandes tre mål eller mindre. Man har dessutom visat sig vara oerhört svårslagna och även om det ska understrykas hur frekvent mängden kryss och bristen på segrar har varit så är det bara en, fullt acceptabel, förlust mot Tyskland som sticker ut från mängden av förlustfria matcher på bortaplan på sistone.

England spelade, innan den målrika förlustmatchen (med sena mål) mot Holland, tre raka 1-0 matcher mot Wales, Spanien och Sverige, detta är ett resultat, men framförallt ett mål taktikmässigt som jag tror är fullt tänkbart och högst troligt även ikväll.

Roy Hodgson är en fundamentalist vad gäller 4-4-2 (4-4-1-1) och fokus på försvarsspel och organisation före offensivlusta. Senast mot Norge i sin premiär gjorde han exakt både vad som förväntades och borde gjorts av honom. Idag när han lirar för första gången med sitt England hemma på Wembley har han givits ytterligare några dagar åt att sätta försvarsspelet och sammanhållningen. Jag tror han har lyckats tämligen okej och jag är inte bara spänd inför kvällen utan även förhoppningsfull.

Belgien är ett lag för framtiden (jag har faktiskt en vän som spelat en hel del pengar på ett pikant bet i form av att Belgien ska vinna ett mästerskap innan 2022) och framförallt defensivt har man etablerade stjärnspelare ute i Europa. Bland dessa märks främst Vincent Kompany, Thomas Vermaelen och Jan Vertonghen.

Det är emellertid i offensiven som man fortfarande artigt får stå och vänta på att talangerna ska blomma ut, det samma gäller även kvällens hemmalag, kanske inte en väntan på talanger men väl problemen i offensiven. Wellbeck är dessutom borta idag och som ni ser tror jag inte för fem öre på en målrik tillställning.

Detta mynnar helt sonika ut i ett underspel med linan på 2.5, nothing more, nothing less.

I de tänkbara laguppställningarna ser vi även ytterligare en faktor som talar för mitt spel, Downing spelar istället för Young och Carroll istället för Rooney.

Hart
Jones, Terry, Cahill, Cole
Walcott, Milner, Parker, Downing
Gerrard
Carroll

Mignolet
Alderweireld, Kompany, Vermaelen, Vertonghen
Witsel, Defour, Fellaini, Hazard
Dembele
Mertens

Under 2.5 finns till fina 2.00 på Ladbrokes.

Lycka till lads!

  England-Belgien
Spela på Speltips England-Belgien
RalleArvid - 2 Juni 2012 - 11:49
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Pettson - 2012-06-02 12:23

förlusten mot tyskland kom väldigt knappt i en annars mykt jämn match. :)


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
14:00  Stalnye Lisy - K Medvedi
Ishockey - MHL - 1 hcp -1,5
1.60
17:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
17:30  Reason - Main Street
E-Sport - Dust2.dk eOddset Masters #14 - 1. (-1.5)
1.83
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
18:30  Sp Moskva - Avangard Omsk
Ishockey - KHL - 2
1.92
19:00  Östersund - Athletic Bilbao
Fotboll - Europa League - 1X
2.02
19:00  Växjö - Malmö
Ishockey - SHL - 1
1.85
21:00  Everton - Lyon
Fotboll - Europa League - 2 asian hcp +0
1.88
21:05  Milan–AEK Athen
Fotboll - Europa League - 1 asian hörnor hcp -2,5
1.80
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming