Speltips

Speltips Tyskland v Portugal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-09 20:45 Spela här

Speltips Tyskland v Portugal
Land: Internationellt Liga: EM
Odds: 2,20 Speltips: 1
2012-06-09 20:45 Tyskland v Portugal 1 2,20 holms

Jag sitter fortfarande och gnuggar ögonen i förvåning hur Ryssland kunde betala över 2,00 igår. Ni som läste reken och såg matchen förstår varför.
Och, om jag var förvånad igår - ja då är jag det desto mer idag.

Tyskland vs. Portugal. Jag menar alltså att jag hade spelar tyskarna till 1,60 idag. Det menar jag verkligen.
Eftersom att jag redan har dunkat att Portugals EM slutar i gruppspelet så tror jag ju inte heller att det blir några poäng mot Tyskland. Hade ju varit rätt motsägelsefullt.

Portugal är inte alls vad man har varit. Den gyllene generationen heter inte längre Figo, Rui Costa, Baia, Couto, Conceicao, Jaou Pinto mm mm, nej, nu handlar det om Cristiano Ronaldo och inget mer.
Eller, Pepe och Nani tjänar väl också sina pengar, men det är inte alls i närheten som under 2000-talets första decennium.
Vi såg under gruppspelet till detta EM vilka enorma bekymmer Portugal hade med lag som Norge, Danmark och Cypern(!!!). Hade aldrig hänt förr, men helt klart nya tider nu.

Problem med nämnda lag ovan har inte Tyskland. Inte på långa vägar.
Man tog sig som vanligt till det här mästerskapet likt en ångvält, och det är ju inte speciellt svårt att förstå varför när man kastar ett getöga på mittfältet man ställer upp med. Det är alltså helt sinnessjukt:

Schweinstiger - Khedrira
Müller - Özil - Podolski

Det är alltså en kvintett som maler sönder allt och alla i den här sporten som kallas fotboll.

Tyskland kommer att ta tag i taktpinnen från start. Målchanser kommer att skapas från alla håll och kanter. Portugal har sitt enda tänkbara vapen i Ronaldos skott, och det går ju att vinna mot brödgäng som Sociedad, Almeria och Sporting Gijion med hjälp av den bössan - men att bryta ned Tyskland i ett EM? Haha, händer inte ...

Luktar alltså 2-0 så jävla lång väg ...

holms - 09 Juni, 2012, 10:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!