Speltips

Speltips Sverige v Frankrike

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-19 20:45 Spela här

Speltips Sverige v Frankrike
Land: Internationellt Liga: EM
Odds: 1,85 Speltips: Över 2,5 mål
2012-06-19 20:45 Sverige v Frankrike Över 2,5 mål 1,85 holms

Imorgon är vi statister, och det är så jävla tråkigt sett med ett svenskt hjärta. Men det hindrar ju inte att vi trots allt ska försöka tjäna pengar på matchen.

Att åka hem från ett mästerskap med noll poäng är aldrig att föredra. Fick vi se med tydlighet igår då Irland verkligen försökte stå upp mot Italien, inte minst för alla tusentals supportrar som fortfarande fanns kvar där bort i öst för att stötta sina land.

Sverige har som bekant fallerat defensivt, det finns inget att hymla med där. Vad som gått snett och vem som bär det största ansvaret får landslagsledningen utvärdera efter, inget jag tar på mig nu.
Framåt har vi trots allt gjort tre mål på två matcher, haft bud på flera, och det är förbannat sorgligt att det inte räckt längre än så här.
Idag tror jag Sverige kommer att göra en ännu bättre insats framåt än föregående matcher. Pressen är nu helt borta och det finns fortfarande en herrans massa blågula bröder och systrar att spela för i Kiev. Sånt ska aldrig underskattas. Många av spelarna vill också visa sig från den bästa utav sidor så klubbyten kan bli aktuellt under sommaren.

På andra sidan står ett Frankrike. Ett lag som också har sina kvaliteter framåt med spelare som Benzema, Nasri och Ribery. Och om Sverige hade bekymmer med trötta Ukraina och en engelsk Andy Carroll, då kan vi ju räkna med trassel här, var så säkra.
Men min magkänsla säger att Sverige gör sin bästa insats ikväll, nu när det inte behövs.
Därför lägger jag mitt spel på över 2,5 mål. När både hjärta och hjärna säger samma sak, då brukar det sluta bra.

Snälla, Sverige. Ge mig en glädjande avslutning nu. Hellre 2-3 än 0-0, bara för att journalisterna kräver Lagerbäcks filosofi igen ...

holms - 19 Juni, 2012, 00:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Falukorven - 2012-06-19 10:51:42

Lämnade in detta skitspel igårkväll till 1,85. Nu ger samma jävla spel över 2 ggr. Helvete att det alltid ska gå tvärtemot hur man gör. Lämnar man in tidigt stiger oddsen. Väntar man så har oddset sjunkit. Aja skitsamma.

ck4 - 2012-06-19 06:39:19

tror ni benzema gör minst två mål? oddset är nästan 7 på det och funderar på lägga en hundring.

Pettson - 2012-06-19 03:58:43

hade för övrigt sist en minip på cabaye att näta utanför straffområde@16+ så lite sur trots rätt res. får bli ngt liknande typ mexes på huvet. :) nu kallar john...

Pettson - 2012-06-19 03:56:48

benzema, cabaye, m'vila ribery i ab's em-elva. ska alla spelA? tror inte det men alla lär få speltid :) hoppas verkligen hamren tar chans och mixar lite försiktigt. bra spel annars som jag själv hade tipsat om, även båda att näta emn sänkt ngt och ligger nu på 1.83. det som väger upp det spelet är att det är ngt nationalistiskt i sin ringa betydelse, jobbar ju inte bara in mål utan Sverigemål :) nätar inte frankrike så fäller jag inte en tår