Speltips Örebro - Häcken

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-07-15 16:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 3,60
Tips: 1
Det har vänt uppåt för Örebro efter tränarbytet medan Häcken har förlorat båda sina matcher efter EM-uppehållet. Många experter hävdar att Örebros vinster är tillfälligheter och det är mycket möjligt, men jag tror ändå stimmet kan hålla i sig en match till.

Jumbon Örebro har 1-2-4 i hemmastatistik. De tre matcherna de fått med sig minst en poäng har varit mot topplagen AIK, Helsingborg och Malmö, vilket tyder på att de inte har problem mot bättre lag. 2 av de 4 förlusterna har kommit mot bottenlag (Kalmar och Syrianska) medan de övriga förlusterna har kommit mot Elfsborg och Åtvidaberg. Av denna statistik får jag en uppfattning av att motståndet har mindre betydelse för Örebros del, vilket gör att Häckens relativt höga 7:e plats inte har någon negativ effekt på Örebros vinstchans.

Förresten har jag en gammal klasskompis som bor i Örebro. Lööw heter han. Det om något skulle väl i så fall sänka Örebros vinstchanser.

Häcken har en inte allt för imponerande bortastatistik: 2-1-4. Segrarna har kommit mot Syrianska och Åtvidaberg, krysset mot GAIS. Förlusterna har kommit mot AIK, Elfsborg, Helsingborg och Kalmar. Inget märkvärdigt med denna statistik egentligen, utan det visar att de är kapabla att vinna och förlora mot både bra och dåliga lag.

Tror att Örebro kan skapa mycket framåt idag. Ser bra värde i Örebro att göra över 2,5 mål som ger höga odds hos spelbolagen. Jag har byggt upp detta system för dagen:

Dagens hundralapp:

Örebro - Häcken 1:a (3,60 @Unibet, VP: 27.8 %) 53 kr - utdelning: 191 kr
Örebro att göra över 2,5 mål (8,00 @Bet365, VP: 12,5 %) 21 kr - utdelning: 168 kr
Örebro - Häcken, 3-0 (41,00 @Bet365, VP: 2,4 %) 11 kr - utdelning: 451 kr
Örebro - Häcken, 3-1 (29,00 @Betsson, VP: 3,4 %) 15 kr - utdelning: 435 kr

Man utgår alltså med en spelkassa på ett specifikt belopp som man satsar på just denna match. Jag har utgått från totalbeloppet 100 kronor i detta exempel för att man ska kunna se procentsatsen i varje insats på respektive spel. Procenten, VP, som står till höger om respektive spelbolags odds är oddsets motsvarande vinstprocent.

Utgångsspelet ligger i rak 1:a. Den ska innehålla den tyngsta insatsen för att dess vinst dels ska ge avkastning samt kunna finansiera övriga mer riskfyllda spel. Jag sänker insatsen till 40 % av huvudspelets insats samt går in med dryga det beloppet fördelat på resultatspelen. Detta tycker jag ger en bra balans i insatsen med eventuella genererande vinster.

Jag ser bra värde i alla fyra odds som ingår i detta system. Jag tycker att spelbolagen undervärderar Örebros form. När ett lag har kommit in i ett tillfälligt stim kan de vara riktigt farliga. Vill ni göra en bra investering rekommenderar jag varmt mitt spel Dagens hundralapp.

// Patte
Spela på Örebro - Häcken hos Unibet
Spela nu
KP161616 - 15 Juli 2012 - 14:19
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: