Speltips

Speltips Vasco da gama vs Santos

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-07-21 23:30 Spela här

Speltips Vasco da gama vs Santos
Land: Brasilien Liga: Serie A
Odds: 1.70 Speltips: 1
2012-07-21 23:30 Vasco da gama vs Santos 1 1.70 SirMattBusby

Såja, At.Mineriro satt som en smäck senast med 3-1 segern medans Botafogo liret bara blev void med deras oavgjorda match. Så det är godkänt iaf! Tycker vi satsar på en Santos match till, denna gången är det i mellan Vasco da gama och Santos!

Vasco da gama vs Santos


Vasco ligger för tillfället på andra plats med 23 tagna poäng 10 med matcher. De tio matcherna har slutat med 7-2-1 med målskilnnaden 17-11. Formen på laget är bra också med tre vinster, en oavgjord och en förlust på de fem senaste matcherna. Där de har fått ordning på sin defensiv. De har bara släppt in ett mål på de tre senaste matcherna. De är även ett väldigt bra hemmalag med 4 vinster utav 5 möjliga med målskillnaden 11-8. Så de snittar lite mer än två mål framåt på hemmaplan! I laget så har man skytteliga ledaren Alecsandro samt mittfältaren Juninho med sin känsliga högerdoja.


Santos ligger för tillfället 14:e plats med 10 tagna poäng på 10 matcher, vilket inte är så imponerande med deras trupp. De tio matcherna har slutat med 1-7-2 med målskillnaden 7-7. Formen är inte heller vidare bra med 1 vinst och 4 oavgjorda på de 5 senaste matcherna. För att inte prata om deras bortaspel denna säsongen som har varit usel! På fem möjliga försök på bortaplan så har man bara lyckats med 3 pinnar utav 15 möjliga. De har inte heller lyckats göra ETT enda mål heller på bortaplan. Inför denna matchen så återkommer deras back Juan efter avstängningen. De manfall de har är Neymar, Ganso och deras målvakt Rafael, de alla är borta och laddar inför stundande OS. Deras back Edu Dracena är mycket osäker till spel med, han utgick i den 12:e minuten förra matchen. Så det är VÄLDIGT tunga avbräck de har på sin trupp inför denna matchen då de redan är ett stukat lag.

Kan tilläga att i de 6 senaste möten lagen imellan så har ALLTID hemmalaget vunnit!

Jag tror att Vasco med sitt grymma hemmaspel med Alecsandro på topp vinner över ett mycket sargat och formlöst Santos.

Ett annat lir som också spelas med mindre insats i denna matchen är under 2.5 mål som ger 1.72. Då jag tror att Vasco vinner denna matchen med 1-2 mot noll.

Kommentar gärna vid rygg eller åsikt!

Lycka till!

/SirM

EDITERAD 2012-07-21 10.03:12

SirMattBusby - 21 Juli, 2012, 10:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Pettson - 2012-07-21 10:22:49

tack för mineiro, typ spets från start till slut och utan att känna det minsta gungnig - fint!

jag vet inte vasco förbryllar mig dock. tyckte de borde förlorat sist och de vann laget och vunnit en hel del ggr när de förlorat. så ganska mykt jojo. men santos utan sina bästa spelare är högst ett mediokert lag i brasiliero så bra spel här och ryggar nog här också!