Speltips

Speltips IFK Falköping FF - ÖIS

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-03 19:00 Spela här

Speltips IFK Falköping FF - ÖIS
Land: Sverige Liga: Svenska Cupen
Odds: 1,61 Speltips: ÖIS att vinna båda halv
2012-08-03 19:00 IFK Falköping FF - ÖIS ÖIS att vinna båda halv 1,61 SFmotrigg

Här kommer min första rek på denna underbara sida.

Denna match känns ganska given redan på förhand och det handlar alltså om svenska cupen där IFK Falköping tar emot Örgryte IS.

ÖIS kommer med en mycket stark trupp till Odenplan och SKA bara vinna båda halvlekarna. ÖIS har under säsongen öst in mål första delen av halvlek 1 och det vore ju en dunderskräll om dom inte lyckas mot ett sargat IFK Falköping som ligger på kvalplats neråt i DIV 3 och ju längre matchen går desto mer kommer ifk att brytas ner och mål i halvlek 2 är ännu mer given.

Jag kommer lasta in tunga pengar på att ÖIS vinner båda halvlekarna och det vore fel att inte ta vara på ett sådant bjudodds när det skiljer i princip 4 divisioner mellan lagen då ÖIS har kopplat greppet om förstaplatsen i DIV 1 södra och Falköping är på gång neråt i DIV 3 mellersta götaland.

Rygga bara och tacka sen;)

SFmotrigg - 03 Augusti, 2012, 08:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Snorre5 - 2012-08-03 15:52:14

Kan bara hålla med. Om ÖIS bara ställer upp med ett halvt ordinarie lag så borde spelet vara i hamn. Har själv spelat mot Skövde i serien i år och de spelar rätt naivt och försöker verkligen SPELA bollen med har inte rikigt kunnande till det.