Speltips

Speltips Spanien - Kroatien

Sport: Handboll Spelstopp: 2012-08-06 20:30 Spela här

Speltips Spanien - Kroatien
Land: OS Liga: OS
Odds: 1.71 Speltips: 2
2012-08-06 20:30 Spanien - Kroatien 2 1.71 mikael_e

Har inte letat efter högst odds utan har bara tittat på bet365 .

Kroatien har imponerat ngt helt otroligt hittills i OS! Jag har sett alla deras matcher och senast mot Danmark var Kroatien helt överlägset (32-21)! Och detta alltså mot VM och EM mästarna Danmark! Kroatien har på senare år sett sega, trötta och omotiverade ut i turneringarna men i OS har det sett helt annorlunda ut.
Balic ser taggad ut och verkar inte ha några större skador(vilket hållit honom tillbaka tidigare turneringar), Alilovic i målet har varit fantastisk, Cupic (Gammal Partille Cup-finalmotståndare till mig) har varit säkerheten själv, iaf fram till mot Danmark där han missade några lägen, inkl två straffar. Lackovic (V9) ser riktigt fräsch och kvick ut, Duvnjak har tagit över som förstavalet på M9 från Balic och har gjort det riktigt bra också!
I min bok är Kroatien favoriter till att ta hem hela OS just nu. Deras försvarsspel har varit löjligt bra! Släppa in 21 mot Danmark och 19 mot Ungern är inget annat än grymt!

Spanien då?
Jo, de har också varit bra i OS men inte alls lika imponerande! Får Kroatien stopp på Sarmiento (M9) och Aguinagalde (M6) bör de ta hem denna matchen ganska safe.

Det som ofta talar emot Balkanländer är deras motivation och Kroatien är i stort sett redan klara gruppsegrare. Spanien kommer med största sannolikhet sluta tvåa i gruppen om de slår Kroatien. Detta eftersom Kroatien har överlägsen målskillnad om man jämför med Spanien och Danmark medan Spanien har mkt bättre än Danmark. OM nu Spanien skulle vinna mot Kroatien och Danmark vinner sin sista match kommer alla tre lagen på samma poäng och har slått varandra inbördes och då blir målskillnaden det som avgör. Innan dagens matcher: Kro: +36, Spa: +17, Dan: -7.

Som vanligt får ni rygga på egen risk och det är absolut inga garantier att Kroatien vinner men JAG tycker att spelvärde finns så jag nappar direkt!

mikael_e - 06 Augusti, 2012, 14:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!