Speltips: Hyde United/Brainstree

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-08-14 20:45
Land: England
Liga: division 2-5
Odds: 660
Tips: 1x2
ENGELSK SPARKA OCH SPARKA OCH SPRING ÄR TILLBAKA.
Fläker ut sig över Långenlistan som avspärrningarna vid ett kungabesök. Sverige står och bockar på grund av skulden då vi inte deltog i kriget, och för att den olydiga tingesten; fotbollen - känd från Japan i öster till Mexico i väster - enligt sägnen uppfanns inom en dynasti kallat Tipsextra och tipparna har sedan dess stått i beundran av Kejsarens nya kläder!
Skådeplatsen är en ö som uppfunnit en massa andra sporter men som skaparen aldrig blir världsmästare i. (Tex rugby eller cricket) Ändå är det alldeles självklart att när division 2 till division 4 på denna ö ska mötas på 30 olika fotbollsplaner med 60 nykomponerade lag - med 660 spelare (SEXHUNDRASEXTIO) - reservbänkarna undantagna - med 60 nya coacher ur den brittiskt hotfullt sjävöverskattande skrikande frenesimodellen - så spärras alla andra länders fotboll av från tillträde på Långenlistan. Under och mellan säsongerna sker en folkvandring emellan lagen. Vad som är ett lag i början av säsongen, finns senare utspridda i andra lag, och andra lags spelare har kommit till i stället. Ändå antas ett klubbnamn stå för just ett igenkännbart ”lag”.
Att läsa av listan på deltagande lag är - i sig - en utmaning för minnet; Var har vi alla svenska fans till; Nune Town? Braintree? Alfreton? - ?
Så när tipsexpererna i dagstidningarna å ämbetspliktens vägnar tvingas till siarskranket tar de till den oantastliga metoden att utse det mest kända namnet till vinnare - osett de 660 vagabonderna/spelarna och deras samarbetsförmåga. Men vi andra stirrar ner i en myrstack, och försöker känna igen några som överhuvudtaget är identifierbara. Hyde United? Crawley?
Tidigare säsongsstarter har utvisat resultat som att 3-4 matcher av totalt 18 var rätt tippade av dessa experter. Till påföljande omgång ( 2 omgångar per vecka under nio månaders tid) tog experterna lagens senaste resultat i beaktande för nästkommande progons. Det ”bättre vinnande laget” skulle slå det ”sämre förlorande” Ekvationen fick bli en rädda - ansiktet - åtgärd. Men då vände det plötsligt. Så vinnarna blev förlorare och förlorarna blev vinnare.
Ingen symetri att lita till alltså! Och så fortsätter det över 9 månader. Mot slutet av säsongen kommer experterna över 50% rätt - och det får anses lysande - då engelsk fotboll trots allt är och förblir en myrstack.
Spelsystemet är följande; Ser du bollen - spring så fort du kan ! Skicka ut en doja-hoppas att den träffar - spring ännu mer! Bollen viner i engelsk frenesi kors och tvärs förbi avbytarbänken - där en vilsekommen svensk reserv sitter med halsduk för att inte bli förkyld av korsdraget.
Spela Lotto i stället? Eller vänta ut slutomgångarna - tappert stapplande över vinterisen på Stockholms gator - ned till tipsombudet i centrum - med bättre och bättre kunskap om lagen - tills avgörandet kommer vid Den Blomstertid. Men till sin förvåning på grund av att tidningarna slösat så mycket trycksvärta över 9 månader, så föräras inte finalmatchen om uppflyttning till nästa division med mer än en enkel okommenterad rad med slutresultatet i finaste och minsta typsnitt. Inte en redaktionell text, så lång ögat kan nå och trots all möda vi myrstackstittare har lagt ned på att Reka och för att få det Klart!
Lycka Till!
P.S Ge oss eliseriematcher i stället-oavsett vilket land i världen det handlar om!!
  Hyde United/Brainstree
Spela på Speltips Hyde United/Brainstree
thomas88 - 14 Augusti 2012 - 12:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
smacky - 2012-08-14 19:25

måste bara fråga. vad fan är det här?


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  Vegas - St Louis
Ishockey - NHL - 2 money line
1.74
14:30  Everton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2
2.04
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
15:40  Nacka - Visby/Roma
Ishockey - Hockeyettan Östra - 2
1.76
16:15  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.05
18:30  Riessersee - Heilbronner
Ishockey - DEL 2 - 1 hcp -1,5
1.72
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming