Speltips

Speltips Swansea-West Ham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-25 13:45 Spela här

Speltips Swansea-West Ham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.00/1.80 Speltips: Ö2.5/BLGM
2012-08-25 13:45 Swansea-West Ham Ö2.5/BLGM 2.00/1.80 RalleArvid

Dags för Premier League igen, dags för middagsmatch och dags för underbara West Ham att åka till Wales för att möta ett fantastiskt trevligt och sympatiskt Swansea.

Swansea som var den mest positiva överraskningen förra säsongen av nykomlingarna, för att inte tala om hur positiv överraskning man var i denna säsongs öppningsomgång då man fullständigt pulveriserade QPR och vann med 5-0 på bortaplan efter en uppvisning i effektiv fotboll.

Det är försa gången på 13 år som dessa båda sidorna möts, då hade West Ham spelare som Joe Cole, Frank Lampard och Rio Ferdinand i laget, ändå blev man utslaget ur FA-cupen. Men nu är det ett helt annat Swansea, och inte till det sämre. Michael Laudrup fick nämligen en start på sin Premier League-karriär som innebar Swanseas största seger någonsin i toppdivisionen, och det både hemma- och bortamatcher inkluderat.

Laudrup är en man som är väl anpassad för ett lag med Swanseas sätt att tänka och spela fotboll. Offensivt och frejdigt och helt utan respekt för vilka motståndarna än må vara. Michu och de Guzman är två oerhört intressanta namn som direkt gjorde avtryck i sin nya klubb och lär så fortsätta göra under hela säsongen, även det kommande nyförvärvet från Celtic, Ki Sung-Yueng kommer göra det offensiva mittfältet ännu starkare och attraktivare.

För West Hams del tror jag att Matt Jarvis kommer visa sig vara nyttig och även att West Ham har en mycket mer tråkig och defensivt inriktad tränare i Sam Allerdyce än Swansea så tycker jag även att West Hams offensiva mittfältskvaliteér är spännande och något som bäddar för mycket målchanser och skapade lägen för murbräckan Cole längst fram.

Swanseas nyförvärv Kyle Bartley missade premiären men kan göra sin debut nu istället, i så fall kan han ersätta Chico Flores som är osäker på grund av skada. West Ham får klara sig utan Jack Collison som är knäskadad och även nyförvärven Alou Diarra och Modibo Maiga saknas förmodligen då de ännu inte är fullt matchtränade.

Trots att det var länge sedan man möttes och man kanske inte ska dra några större växlar av det bör det ändå nämnas att West Ham är obesegrade i de sex senaste ligamatcherna mot Swansea. West Ham är vidare obesegrade i sina senaste 10 tävlingsmatcher där man dessutom har vunnit de sex senaste. West Ham vann fler bortamatcher än hemma förra säsongen och självförtroendet är på topp av flera olika anledningar. Självförtroendet och tron på sin offensiv är även på topp hos hemmalaget av förklarliga skäl och det här bör bli en riktigt trevlig tillställning för den objektiva tittaren (inte mig själv inkluderad alltså).

Det gick ju så bra när jag igår testade dessa båda spel i Bursaspor-Twente. Jackpot och utökad lönespec för mig och alla ryggare, och när förutsättningarna för samma spel att sitta i denna match känns ÄNNU bättre tackar jag för oddsen jag blir given.

En sak till: Senast det var mållöst i detta möte var år 1937, innan Hitler och Churchill var household names det vill säga.

Troliga elvor:

Swansea:
Vorm; Rangel, Chico, Williams, Taylor; Britton, de Guzman, Michu; Dyer, Graham, Routledge.

West Ham:
Jaaskelainen; Demel, Reid, Collins, McCartney; Noble, Diame, Nolan, Taylor; Vaz Te, Cole.

2.00 på bet365 för Över 2.5 mål.
1.80 för Båda lagen gör mål på samma bolag.

Lycka till lads och forever blow bubbles!

@RalleArvid

RalleArvid - 24 Augusti, 2012, 11:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
wesslano - 2012-08-25 08:01:08

Sköna rekar! Ryggar denna till medel insats!

jbf - 2012-08-24 17:09:43

Solklar rygg, var själv inne på exakt detta spel, och tänker då på BLGM!

Även inne på Michu som målskytt för 3.25 Unibet .
Alldeles för bra odds tycker jag.