Speltips

Speltips Young Boys v Liverpool

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-20 19:00 Spela här

Speltips Young Boys v Liverpool
Land: Internationellt Liga: Europa League
Odds: 2,85 Speltips: YB över 1,5 mål
2012-09-20 19:00 Young Boys v Liverpool YB över 1,5 mål 2,85 holms

Europa League för dom engelska lagen har väl aldrig varit särskilt prioriterat, bortsett från Stoke någon säsong. Men det är en helt annan historia än när lag som är vana att spela Champions League ska ge sig in i den här halvtrötta turneringen.
Och Liverpool är ett bra exempel på det. För tränare Brandan Rodgers lämnar dessa snubbar hemma på de brittiska öarna, håll i er:

Steven Gerrard, Luis Suarez, Jose Reina, Glen Johnson, Martin Skrtel, Daniel Agger, Joe Allen och Martin Kelly.

Det är en relativt bra fingervisning var fokus ligger just nu, eller hur?
Och vem kan klandra? Ligaspelet har börjar väldigt illa och på söndag väntar "derbyt" med Manchester United. Klart som satan att Europa League den här torsdagen blir nedprioriterat.

Young Boys då. Jo, där spelas det fotboll på en plastmatta som gästande lag hatar. Milt sagt. Den är av gamla skolan och bollen går fort så in i helvete och studsarna skiljer sig markant från ett naturgräs, eller för den delen ett bra och normalt konstgräs.
Vi såg nyligen hur Tottenham under en första halvtimme blev TOTALT avklätt, och låg under med 3-0 innan vi ens hann slå på tv-apparaterna där hemma.

Nu vill säkert de spelarna i Liverpool som får chansen att visa upp sig från den bästa sidan. Och jag hyser viss respekt för deras youngster, det gör jag.
Men den svåra plastmattan att bemästra, det i kombination med gubbarna Pool har lämnat hemma ... Young Boys kommer att få sina chanser under matchen, helt oundvikligt.

På Spurs gjorde man tre på 30 minuter. Då engelsmännen mönstrade bästa elva. Pool gör det INTE. Och 2,62 på att YB gör två under 90 min, det känns på förhand klart bra.

holms - 19 September, 2012, 22:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
sirthirteen - 2012-09-20 16:33:58

ska bli riktigt spännande att se hur LFC klarar av detta. Tror helt klart att de kan vinna med ett hungrig och ungt lag på planen men dem har ju svikit förr. men come on you reds!

babbel - 2012-09-20 10:53:56

Vill inte klaga på kung tobbe holms rek på något sätt!
Detta är dagens lag för Liverpool.

Trolig startelva enligt The Mirror: Jones; Wisdom, Carragher, Skrtel, Robinson; Suso, Henderson, Sahin; Assaidi, Yesil, Downing. Samed Yesil, Suso, Andre Wisdom, Conor Coady, Adam Morgan, Jon Flanagan, Jack Robinson and Dani Pacheco.

Och enligt mig så ska skrtel carra å Robinson som är 3 bra backa kunna hålls tätt mot ybz! Sen på mitten har man ett spelgeni Sahlin tillsammans med hendo downing och assaidi har vi ett bra mittfält! Topp troligtvis yesil sen vet jag ej! Men kunde Henrik Rydström styra å ställa mot yb så tre jag ju att Sahlin kan göra det med! Kff spelade stundtals ut yb och då borde Vell Lfc reserver lira ut dem?

Visst de kan nog göra 2 baljor men med detta reserv laget Liverpool har och vad jag såg mot Kalmar tyvärr....

Filipl - 2012-09-19 22:44:02

Testar denna, till 2.85 på Betsafe !