Speltips

Speltips Brommapojkarna v Ljungskile

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-26 19:00 Spela här

Speltips Brommapojkarna v Ljungskile
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2,20 Speltips: Ht/Ft 1/1
2012-09-26 19:00 Brommapojkarna v Ljungskile Ht/Ft 1/1 2,20 holms

Väldigt, väldigt starkt att BP att studsa tillbaka efter de två förlusterna mot Jönköping och Halmstad. Nu är man återigen inne i ett winning streak med tre raka segrar, Umeå(B) 1-3, Bajen(H) 2-1 och nu senast Degerfors(B) 0-2.
Och det är väl i synnerhet den sista segern som, i alla fall på mig, imponerar allra mest. Brommapojkarna reste till Värmland med ett oerhört stukat lag. Det var blåsigt och regnigt, och allt annat än en snabb plastmatta väntade.
Hade man rest hem med noll poäng så skulle jag inte lyft det minsta på något av mina ögonbryn. Nu löste man tre. Så satans starkt.

Och, till dagens match återfår man nu tre spelare (varav stjärnforward Pablo är en utan dom) som saknades senast. Det handlar heller inte om en tungsprungen värmländsk naturmatta, nej, utan om Grimstas hårda plastgräs. Och där, där är man hemskt starka, det vet vi sedan gammalt.

Gästar gör Ljungskile. Ett Ljungskile som inte har ett skit att spela för. Helt omöjligt att nå en placering som kan betyda Allsvenskan, och alldeles för många poäng för att kunna åka ur.
Hemma kommer man ta sina poäng, vilket man också visat under säsongen. Bortaspelet har dock varit åt det sämre hållet. Och om det har visats tydligt tidigare, då kommer det att bli än mer påtagligt nu under de sista matcherna.

Hur BP har agerat hemma hittills? Tja, tolv matcher. Elva segrar, en förlust. Mot toppkonkurrenten Halmstad.
Med ett förstärkt lag gentemot senast så kommer även Ljungskile få smaka bly. Tror man leder det här från start till mål, helt enkelt. Ett tidigt 1-0, sen är inte LSK i närheten.

holms - 25 September, 2012, 23:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!