Allsvenska toppstriden fortsätter och Malmö - Norrköping kickar off den 26 omgången! Malmö som är en utav de 4 som krigar om guldet och Norrköping ligger 5a och nosar på lite högre placeringar.

Malmö är piskade att gå för seger då de ligger 4 för tillfället och har inga marginaler att tappa poäng nu! De kommer från en stabil 2-0 seger mot ett mediokert Syrianska. Wilton är tillbaka till denna match och det verkar inte vara några nya avbräck för hemmalaget.

Norrköping då, de dänga GAIS med klara 7-2 och har tagit poäng i 4 raka matcher. De har verkligen ingenting att förlora denna match och jag är övertygad om att de inte åker till Malmö för att parkera spelarbussen! Thorvaldsson var tillbaka senaste matchen och levererade direkt! Han har varit het under hela Allsvenskan och det skulle inte förvåna mig och han hänger en imorgon!

Till spelet då! över 2,5 mål känns mycket bra då ett utav lagen är piskade att gå framåt och ett lag som inte har någonting att förlora och gjort 7 mål matchen innan!

De tre senaste möten mellan lagen har slutar över 2,5 mål och ikväll blir det förhoppningsvis den fjärde!

Lycka till om ni ryggar och kommentera gärna!



EDITERAD 2012-10-05 03.16:47

This is the stats tab
This is the post tip