Speltips

Speltips Barcelona-Real Madrid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-07 20:00 Spela här

Speltips Barcelona-Real Madrid
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.025 Speltips: X2
2012-10-07 20:00 Barcelona-Real Madrid X2 2.025 mr_england

bet365 livestreamar Barcelona-Real Madrid. Matchstart 19.50.

Spel: Real Madrid med asian handicap +0.5 (samma som X2) – odds 2.025 bet365

Måstematch för Real Madrid som redan nu ligger 8 poäng efter Barcelona i ligan. Det gör dock inte uppgiften enklare men jag tycker det finns några saker som talar för att Real Madrid kan ta minst en poäng i den här matchen trots bortaplan.

Det är nog lite hårt att säga att Barcelona som vunnit 9 av 10 matcher den här säsongen har en sviktande formkurva. Enda förlusten kom mot Real Madrid i Supercupen. Jämför man lagen så tycker jag dock Real Madrid som kommit över sin Ronaldo-kris är mer på gång och har varit bättre än Barcelona i de senaste matcherna.

Barcelona vann borta mot Benfica med 2-0 i Champions League i veckan. Innan dess vann man borta mot Sevilla med 3-2 och även om det är en tuff bortamatch imponerade man inte. Den segern får man tacka domaren för som var till stor hjälp i slutskedet av matchen. Real Madrid däremot har varit mer effektiva på slutet och börjat sätta många av de chanser de skapar. Något som inte var fallet i början av säsongen. Senast vann Real med 4-1 borta mot Ajax och näst senast slog man Deportivo med 5-1 i ligan.

Jag tycker formkurvan pekar mer uppåt för Real än Barcelona och det beror till stor del på skadeläget då Real Madrid i nuläget är helt skadefria medan Barcelona har problem i backlinjen. Puyol är definitivt borta för Barcelona och Piqué är tveksam till spel. Även om Piqué startar lär han knappast vara på topp. Det kan dock vara så illa att Barcelona tvingas starta med Mascherano och Song som mittbackspar vilket skulle vara en stor nackdel.

Real Madrid med ett helt skadefritt lag, en stigande formkurva, två segrar på de tre senaste El Clasico-mötena och med en Ronaldo som kommit över sin kris och gjort mål i fem raka El Clasicon bör som jag ser det ha mer än 50% chans att ta en poäng den här gången. Jag spelar därför Real Madrid med asian handicap +0.5 (samma som X2) till oddset 2.025 hos bet365 .

Förväntade startelvor:

Barcelona:
Valdés
Alves Piqué Mascherano Alba
Xavi Busquets Iniesta
Pedro Messi Sanchez

Piqué kommer att testas under söndagen. Det är möjligt att han kommer spela med smärtstillande. Om han inte spelar är det troliga att Song tar hans plats.

Real Madrid:
Casillas
Arbeloa Ramos Pepe Marcelo
Khedira Alonso Özil
Di Maria Benzema Ronaldo

/Mr_England

mr_england - 07 Oktober, 2012, 02:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Newno7 - 2012-10-07 19:38:52

Bra rek, men Real Madrid över 1.5 mål till 2.40 känns ännu bättre!!!

A.Hjelm - 2012-10-07 16:01:28

Pique är inte med och då spelar Barca med samma försvar mot sevilla och vi såg ju hur det gick.. X2 är bra men en rak 2a är bättre :)
Bra rek här !