Speltips Linus Nordgren v Johan Andersson

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2012-10-14 16:00
Land: Sverige
Liga: Superligan
Odds: 3,75
Tips: 2
Utdelningen senaste veckan har vart enormt bra. Det började dock rätt dåligt med Balrog som skulle vinna med minst 5 mål mot Uppsala. Det var aldrig i närheten då matchen gick till förlängning. Däremot så gjorde Bronderslevs Hot Shots sitt jobb och promenerade hem tre enkla poäng.
Men den största utdelningen stod Antonio Lindbäck för. Årets två sista speedwayspel slutade ju fruktansvärt bra. Lindbäck gick inte bara till semifinal utan vann också hela tävlingen. Kaboom, så var högoddsaren till 17,00 i hamn. En underbar avslutning på årets speedwaysäsong. Vinsten gjorde även att vi kom över "målgränsen", vilket är en nettovinst på över 100 units. Hoppas ni har vart nöjda med säsongen och jag hoppas även ni hakar på 2013. Nu, innebandy!

Linus Nordgren v Johan Andersson @3,75 Svenska Spel
Spelstopp: Söndag 16:00

Tycker detta odds är alldeles för högt. Det låga oddset på Linus är för att Helsingborg är storfavoriter i matchen. Men det är absolut inget vi ska kolla på. Jönköping kan mycket väl vinna denna match då Helsingborg har startat säsongen uruselt. Helsingborg ligger toksist med 0p och har gjort endast 2(!) mål än så länge. Snacka om dålig utdelning.
Hur som helst. Varför tycker jag Andersson ska vara favorit här? Jo, hur matchen än svänger så kommer Andersson få mer speltid. Vad jag har hört med andra liras det på två femmor här och Andersson får mycket tid på plan. Är självklart given i powerplay också.
Har hittills denna säsong gjort 3 mål och 4 assist. Fungerar otroligt bra med partnern Johan Nygårdh (5+2). Det är ju bra mycket bättre än Nordgren som fortfarande står på 0+0. Andersson var ju en av Superligans hetaste målkungar förra året med sina 44 baljor. Mer än dubbelt så mycket än Nordgren, som gjorde 21 baljor.
3,75 är alldeles för högt då Andersson är en större målskytt än Nordgren, samt att han kommer få bra mycket mer speltid. Spelar endast 2 units på Andersson till 3,75 hos Svenska Spel . Detta gäller alltså flest mål i matchen.

För mer frågor och tips, följ på twitter: https://twitter.com/Johanssons1990
Spela på Linus Nordgren v Johan Andersson hos Svenska Spel
Spela nu
IB. - 13 Oktober 2012 - 00:08
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Trollkarlen - 2012-10-13 10:07

Håller med dig att 3.75 på Johan Andersson är högt, han går i stort sett aldrig mållös, hoppas han hänger nån mer än Linus. Jag håller dock inte med dig om att JIk har poängchans i denna match.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: