Formen börjar gå upp igen. Två raka vinster med Sirius stora överkörning (10-2) samt Granlos fina skalp i seriefinalen (5-4). Fortsätter i Allsvenskan där jag hittat ett fint spel med matchstart klockan 13:00.

Team Thorengruppen SK v Duvbo IK @1,80 Svenska Spel
Spelstopp: 13:00

Här är ett spel jag kikat på under helgen och ville spela innan jag visste förutsättningarna. Nu när jag vet dem, blir spelet mer givet.

Duvbo är ett bra riktigt bra lag men flera namnkunniga spelare. Men, det är på hemmaplan man kommer ta sina poäng för det mesta. Gynnas otroligt mycket av sitt hala parkettgolv. Duvbo kommer med en seger i ryggen. Med en vinst hemma över usla Huddinge med endast 5-4. Idag har an en lång resa upp till Umeå med lite tomma stolar i bussen. Forwarden Erik Isaksson (0+3) kommer inte till spel. Sen kommer inte en av lagets största stjärnor till spel, nämligen Johan Lundqvist (3+0). Enormt avbräck då han är en rutinerad herre. Gjorde bland annat 36+17 förra säsongen.

Team Thorengruppen är ett bättre lag och ska tillhöra toppen i serien. Man har Calebsson som förmodligen är spelklar efter en stukning i foten för ett tag sedan. Sista killen som viker ner sig. Kan rabbla fler spelare men inget som behövs. Mentalt övertag för Thoren också som vann båda matcherna förra säsongen.

1,80 är aningen för högt när jag värderar spelet. Ett mer korrekt odds bör vara 1,40-1,50 så passa på att fynda. Spelar Team Thorengruppen till 1,80 hos Svenska Spel .

Följ liverapportering på twitter: https://twitter.com/Johanssons1990

This is the stats tab
This is the post tip